Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вдовицата на Шарлопов търси начин да се справи със стреса, обърна се към езотериката
Автор: Екип Burgas24.bg 17:40 / 27.06.2019Коментари (1)5202
©
Вдовицата на покойния милионер Стефан Шарлопов – Бояна, пръска парите му по шамани, врачки и екстрасенси, а причината да потърси точно такава помощ, ще ви смае. Красавицата, която все още не може да преодолее шокиращата загуба на съпруга си, търси начин да се справи със стреса и напрежението чрез езотерика, пише "Уикенд". След внезапната смърт на българския Доналд Тръмп в началото на 2018-а неговата любима се е втурнала да търси утеха в книги по популярна психология и срещи с всевъзможни гурута в тази област.

Разходите ѝ за подобни терапии до момента се изчисляват на близо 100 хиляди лева. Само един от семинарите за личностно развитие, на който хубавата Бояна Шарлопова е била, е с такса за участие от почти 1000 лева. Той се е провел в два последователни дни, през които блондинката е слушала лекциите на популярна канадска шаманка, посветени на справянето с негативните емоции.

Вдовицата посещавала подобни мероприятия вече повече от година. За тях до момента са отишли пари колкото за двустаен апартамент в София, изчисляват нейни познати. 

Причина за страстта ѝ към езотериката и психологията била внезапната смърт на мъжа й, която за нея била огромен шок. За да дойде на себе си, Бояна потърсила помощ в свръхестественото.

Освен, че често посещава скъпи семинари, Бояна е и редовна клиентка на Наталия Кобилкина и нейните колежки. Отделно от това имала и собствен психолог, който се радвал на значителни финансови постъпления, откакто я привлякъл в кабинета си. 

Разходите по терапията обаче, били нищо в сравнение с полученото от милионера наследство, което се изчислява на десетки милиони. Бояна все още не можела да пребори психическата травма от загубата на съпруга си, въпреки че вече имала нов мъж до себе си. 

От известно време все по-упорито се говори, че хубавата госпожа Шарлопова е в романтични взаимоотношения със свой бодигард. А това ново начало в любовта, според близки до нея, било резултат от редовните й посещения при специалисти по езотерика, които й помогнали да загърби миналото и да продължи напред.

Един от най-близките ѝ съюзници в това пък била дъщерята на покойния ѝ съпруг от негов предишен брак – Ева. До ден днешен двете дами са първи приятелки и дори се говори, че често ходели заедно по врачки и шамани. 

"Ева няма нищо против мащехата ѝ да харчи парите на баща ѝ за подобни терапии, които иначе са със съмнителна стойност. Бояна твърди, че те ѝ помагат – това е най-важното", смятат познати на семейството. Поне по снимките си вдовицата на милионера изглежда изключително добре. Говори се обаче, че ще мине още много време, докато се възстанови напълно от шока от внезапната му смърт.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В траур била, да бе да.. Харчи пари наготово (и то за тотални тъпотии), не знае какво е да работиш (освен чрез секс да си търси спонсори) и си има нов тъпкач
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: