Вече е плашещо! Бургаското Барби влиза в "Ергенът"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:22 / 26.02.2023
6769
БГ Барби влиза в "Ергенът"! Само че не в този, а в следващия. Притежателката на най-големите устни в света има намерение да атакува най-коментирания риалити формат по родните телевизии. Изкусителната бургазлийка Андреа Иванова, която изуми света с огромните си устни и придоби слава на всички континенти, сега наблюдава с интерес случващото се с "ергенина" Евгени.

"Той ми харесва повече от Виктор, който беше първият ерген, защото е по-интелигентен и разказа интересни неща за себе си. Ще бъде страхотно като преживяване. Вероятно ще е много изморително и напрягащо със снимки от сутрин до вечер. Трябва издръжливост, но ще се справя", категорична бе пред вестника русокосата фурия, за която преди дни писаха медии от Тайланд, Великобритания и Испания.

Подготовката за "Ергенът" минава през рекордна 34-а вливка на хиалурон в устните, която Барбито ще си направи по план в понеделник (27 февруари). Както "България Днес" писа, последната 33-а инжекция бе в края на януари.

Наред с това завършващата немска филология в Софийския университет студентка залага ударно и на промяната на скулите на лицето си. След вливката Андреа ще си инжектира и по-твърд хиалурон в тях, за да изостри формата им. За двете манипулации бургазлийката ще се бръкне общо с 1400 лева, с което сметката й по превръщането й в жива кукла Барби ще надхвърли 40 бона.

Андреа отправи и съвет към екипа на "Ергенът" да разчупят с по-различна обстановка и атмосфера, тъй като и във втория сезон на риалити предаването те се припокриват с първия. А на зрителите остава да изчакат до третия сезон на култовото издание, тъй като второто вече е заснето и Андреа ще кандидатства за следващото, трето издание на предаването.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).