Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Венци Венц изуми: Мелани ми предложи да си направим бебе и приех, но не съм влюбен в нея
Автор: Екип Burgas24.bg 10:24 / 16.07.2019Коментари (7)5819
©
Рапърът и водещ на музикалното предаване "Гласът на България"- Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка. Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, писа "Уикенд“.

Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому. Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

"С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство", разказва татуираният ексцентрик. 

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления. Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони.

Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този и екранната му половинка не мога да ги дишам направо. Толкова не намериха други водещи за 'Гласът'. Много искам да видя как обяснява на дъщеря си, че са си направили бебе с майката просто ей така, да пробват какво е, и не се отказва да плю*и други жени, докато тя си расте и разбира какъв коврар е баща и. Просто 'страхотно' 'семейство'..
+3
 
 
чудя се кой е по-изтрещял.. Венци, Милани, или аз че чета тези глупости..
+3
 
 
пе***аст егоистичен..какво ще кажеш на сина ти , като заживее с друг баща и не знае какво се случва? Ще му кажеш, че си олигофрен,който иска да друса и да чука мастии ,но майка му просто е предложила да си имат дете..
+4
 
 
"Ето ги новите бели звезди" рџ?„рџ?„рџ?„
+5
 
 
кой го интересува за тоя олигофрен?
+5
 
 
Предложила му да си направят бебе и той се навил! Ама само за едното е.ане! Такива пропаднали наркомани трябва да бъдат своевременно кастрирани! Да прави с тялото си и с живота си каквото иска, но няма право да проваля живота на другите!
+4
 
 
Бях сигурен, че другият е Венци Пензи.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: