Венелин Петков и Хекимян в среднощен столичен запой

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:02 / 01.12.2019
3910
Топ имената на Би Ти Ви се показаха в нетипична светлина. Най-известните водещи и репортери на телевизията щурмуваха нощна София и попиха десетки литри твърд алкохол в чест на рождения ден на новинарския блок на телевизията.

По случай 19-годишнината на "БТВ новините“ в столично заведение се събраха Антон Хекимян, Цветанка Ризова, Биляна Гавазова, Николета Маданска, Габриела Наплатанова, Лиляна Боянова, Гена Трайкова, Стоян Цолов, шефът на новините Венелин Петков и десетки други журналисти, оператори и монтажисти. От мащабния купон отсъстваха само Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които в същото време били дежурни в студиото и след късната емисия били крайно изтощени, за да се присъединят към запоя, пише Ретро. От пиянските снимки на тв звездите се вижда, че градусите на партито са се вдигнали до краен предел и преносно, и буквално.

Облеченият в светла риза Венелин Петков позира покрай пищната торта-изненада потен, а водещата на "Лице в лице“ Цветанка Ризова след щурма на дансинга в края на вечерта останала само по оскъден потник. На годишния купон на телевизията обаче нито една от тв звездите не дошла с половинката си. Изключение направили само тези, които имат връзки с колеги, като Венелин Петков и спортната журналистка Николета Маданска. Само след по-малко от месец тв звездите ще се съберат в почти същата конфигурация да пиянстват отново, но този път заради традиционния им коледен банкет.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).