Версията на Мегз за катастрофата: Невинна съм, това е обикновено ПТП

Автор: Силвия Станева
Коментари (3)
22:18 / 09.04.2019
3567
След като вчера Мегз предизвика катастрофа в Раковски, а след това се разбра, че е шофирала без книжка, днес дизайнерката сподели в социалните мрежи истината за сполетялата я катастрофа.

Каканашева коментира, че е категорична, че това е обикновено ПТП, а не кърваво меле както писаха медиите. “Няма пострадали, това е обикновено ПТП, което както на мен - може да се случи и на всеки от вас. Аз и другите участници сме добре, няма ранени или жертви" - категорична е модната принцеса, пише Хотарена.

Тя още изясни мистерията покрай книжката й: “Не е вярно, че съм изтърпявала административно наказание. Факт е книжката ми беше отнета, но съм си изтърпяла наказанието преди 6 месеца - затова и не е сезирана прокуратурата и не съм задържана".

От КАТ Пловдив подадоха информация, че действително дизайнерката е била с отнета книжка през август месец миналата година. Наказанието е било за превишена скорост и е било за 3 месеца като е изтекло през октомври месец - миналата година. Към момента на ПТП-то МЕГЗ е била без книжка, но не е била в период на наказание. Тази сутрин в 11:20 ч. МЕГЗ е заплатила наложените ѝ актове и е получила книжката си от КАТ Пловдив.

Както Plovdiv24.bg другите двама участници в ПТП-то 74 годишен мъж и 71 годишна жена са били прегледани повторно, но няма данни за счупвания или каквито и да е вътрешни фрактури.

Лично бащата на Мегз е закарал до болницата и е съдействал на двамата пенсионери, които според официално вписаната в полицейския доклад медицинска експертиза нямат никакви телесни повреди.

Младата дизайнерка още призова феновете си за малко толерантност към нея: “Аз съм човек точно като всеки от вас и правя грешки и съжалявам. Но само защото съм толкова популярна трябва ли всяка моя грешка веднага да бъде разглеждана с огромна лупа като най-голямото криминално престъпление. Моля ви за малко толерантност и разбиране. Аз съм човек точно като вас".

Виж коментарите (3)

Още по темата (48):
04.08.2023 Счупи си крака, после изяде 7 буркана с лютеница
20.01.2023 Мегз с нов бизнес в Дубай, няма да се връща в България
31.03.2022 Мегз дойде от Дубай в Пловдив, за да се извини на баба Станка
24.02.2022 Мегз финтира съда
23.01.2022 Мегз идва в Пловдив, обаче поводът е неприятен! Ще влезе ли в затвора?
11.12.2021 Мегз категорично отрече за дубайския шейх
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).