Веселка от "Фермата": Искам да имам още коне, децата са ми достатъчно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:24 / 12.12.2022
2711
"Разбирам се повече с мъжете. За тях черното е черно, бялото - бяло. Аз приятелки жени нямам", каза триумфиралата в 8-и сезон на риалитито "Фермата - Мостът на времето" конегледачка Веселка Маринова. 25-годишната майка на три малки дечица успя да спечели формата за втори път.

Веси ще инвестира печалбата в къща, която е купила в с. Борима, откъдето е родом. Надява се скоро да стане къща за гости, която да кръсти "Фермата на Веси", и да е на спокойствие със семейството си.

"2-3 години сме живели без ток и вода. Сега мечтая за собствена къща, собствена стряха. Да живея на мое си място. Искам да имам още коне, децата са ми достатъчно", откровеничи Маринова в добавка на факта, че все още живее заедно с родителите си. Макар в момента да не са заедно с втория си мъж, когото тя избира по разум, разпределят грижи и финанси за децата.

"За участието ми във "Фермата", както и в конкурса "Мисис България" той ме подкрепи и каза: "Ще е яко! Изобщо да не ти пука какво ще кажат хората". Докато първият ми мъж много пиеше и биеше. Единственото хубаво нещо, останало ми от него, е дъщеря ми Вяра." В селцето, наброяващо 809 човека, тя отрасва и започва да работи от 15-годишна възраст с банциг и наравно с мъжете сече дърва и гледа коне.

"Не ме е страх от работа. Страх ме е да не остана без работа!", казва тя, предава "България днес".

Фермерката, чиято звезда изгря в петия сезон на предаването, не харесва шарени и искрящи тоалети, обича черния цвят. За нея тази победа е ново начало и в момента е много щастлива. "Когато си затворен и си далеч от работа, проблеми, пари, сякаш времето спира и оценяваш важните неща. В живота си човек понякога прави малки крачки, друг път - големи. След "Фермата" аз направих огромна стъпка. Вече не се занимавам с дърводобив, а с изработка на сувенири и бижута. Искам да покажа, че няма невъзможни неща! Човек никога не трябва да се съмнява в себе си!", добавя победителката в риалитито.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).