Виден бизнесмен позлати Преслава, даде й страшно много пари за сватба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
21:36 / 09.04.2023
9272
Докато хората се чудят как да свързват двата края, а държавният бюджет се задъхва след поредните парламентарни избори, една от родните звезди се радва на безподобни доходи. Това е Преслава. Добричлийката се е договорила за хонорар, какъвто даже Лили Иванова трудно би достигнала. Става въпрос за 50 000 лева, които чалгаджийката ще вземе, за да извие глас на сватба в най-бедния областен град в България – Видин. 

Макар че страната ни географски се намира в Европа и уж се бори за въвеждане на еврото като официална валута, в икономически план все повече се доближаваме до т.нар. Трети свят. Пропастта между бедните и богатите у нас става все по-голяма, а тези, които натрупаха пари от инфлацията в последните месеци, май вече се чудят какво да ги правят. Затова са започвали да ги раздават на фолк певици.

Най-силно от склонността на богатите да се изхвърлят се е облажила иначе кльощавата Преслава. Тя е успяла да вдигне хонорара си не с проценти, а в пъти. През 2021-а се е разписвала срещу 7 бона, което тогава беше най-високата цена за участие на певица от чалга фирмата "Пайнер", като се изключи Анелия в комплект с бенд.

Голяма част от парите се отчисляваха от шефа на фолкаджийките – Митко Димитров-Пайнера, но въпреки това на звездите им оставаха достатъчно пари, за да се фръцкат със скъпи дрехи и да си правят пластични операции. Две години по-късно Преслава се е уговорила за хонорар от цели 50 000 за изява на сватба, твърдят източници на "Уикенд".

Сватбарят, който е поканил звездата с оперирания нос, е виден бизнесмен от Видин, който жени дъщеря си. Не е ясно дали 50-те бона вече са официалната тарифа на Преслава, или на тъста му се е наложило да наддава с други желаещи да й се радват в същия ден и затова цената се е вдигнала. Явно обаче човекът е бил готов на големи финансови жертви, за да зарадва булката в най-щастливия й ден.

Клюката за баснословния хонорар веднага се е разнесла из бедния крайдунавски град. Всички там се чудят как е възможно една певица, била тя и Преслава, да вземе за час сума, каквато повечето хора в града и областта не могат да спечелят и за две години работа.

Не е ясно дали хонорарът е официален, или част от парите ще бъдат получени от звездата "под масата", за да не й отчисляват процент за продуцента. Проверка показа, че звездата е заета почти всеки ден с участия в различни клубове в страната, а от време на време – и в чужбина. Не е ясно срещу какъв хонорар се разписва там, но е логично за частните партита да иска по-висок хонорар, особено когато има кой да го даде.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).