Виктор Николаев пръска пачки в Прага

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:23 / 11.12.2019
1702
"Къде изчезна Виктор Николаев?“, се питаха зрителите на "Здравей, България“ миналата седмица. В серия от няколко предавания колежката му Аделина Радева излизаше сама на екран, докато държавата се тресеше от събития. В същото време Николаев не бил в отпуск по лични причини или в болничен, а отишъл на екскурзия.

Тв водещият заминал заедно с жена си Людмила в Прага. Там двамата се отдали на предколеден шопинг за празнични подаръци и обиколка по знаковите забележителности. През декември чешката столица е притегателна точка за хиляди туристи от цял свят заради прочутия пищен коледен базар, който се провежда там от десетилетия и бие по разкош даже тези в Германия. Точно по това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи, но цените не повлияли на решението на Николаев да си подари ваканция там. Журналистът се слави като спестовник, а парите, които трупа, харчи само за две неща – апартаменти и екскурзии.

Неотдавна стана ясно, че телевизионерът е същински имотен крал и има три лукс апартамента в идеалния център на София - на ул. "Раковска“ до Европарламента, на ул. "Паренсов“ и на ул. "Мальовица“.  През изминалото лято пък Николаев пръсна над 30 пенсии за семейна почивка в Сицилия, заменяйки евтинията в съседна Гърция, където отмаряше години наред, с разкоша и екзотиката на Южна Италия.

Откакто на стола до него седна Аделина Радева на мястото на Ани Цолова, Виктор започна да отсъства доста по-често от преди. Очевидно водещият е успял да постигне договорка с шефовете си да се възползва от отпуска си по всяко време на годината, а не само през лятото, каквато беше практиката преди, пише "Ретро". Покрай празниците обаче щяло да му се наложи да върне жеста на Радева, която е ощетена откъм почивки заради негови непрестанни воаяжи.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).