Виктория Капитонова обяви своя фаворит в Hell’s Kitchen

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:25 / 19.03.2023
2385
Виктория Капитонова разказа, че не е гледала предаването Hell’s Kitchen преди, но през януари тази година получава съобщение от продуцентите с предложение да се включи в кулинарната надпревара.

"Много се радвам, че участвам в предаването. Интересно е, понякога е много напрегнато, а понякога е много весело. Всеки път, когато нашият отбор влезе, има игра, а след това готвим. По този начин не се чувстваме толкова напрегнати, както се очаква да бъдем в Кухнята на Ада. Ние разчитаме на отборната игра и наблюдаваме кой с кое се справя най-добре. Винаги се опитваме да действаме за благото на отбора. От самото начало се вижда кой има повече опит и тези играчи бутаме напред“, сподели Виктория в ефира на NOVA.

"В игрите преди готвенето трябва да мислиш и дори понякога да прилагаш физическа сила. Играта със сумо беше много забавна. Трябваше да се боря срещу Виктор, но беше много забавно.“

Виктория е категорична, че шеф Ангелов е строг, но и снизходителен към звездния отбор.

"Мисля, че Цвети е любимка на всички. Много е готина, възхищавам се на куража й. На тази крехка възраст да влезеш в такъв формат и да се откъснеш от света, не е лесно. Тя има много естествен начин на поведение и не се преструва изобщо. Приема провалите с усмивка и има голям потенциал".

Инфлуенсърката е категорична, че повечето конфликти, които се случват в подобни формати, се дължат на обстановката и вероятно никога не биха се случили в реалния живот.

"В следващите епизоди на Hell’s Kitchen предстоят много забавни моменти. Ще се борим до последно да задържим отбора си в пълен състав. Към днешна дата сме с -1 човек. Но идеята е да се държим заедно, за да сме по-силни. Не се страхувам от кулинарните предизвикателства, но ме е гнус от някои неща и не бих искала да ги докосвам.

Като буболечки например. Всички участници в този сезон са много амбицирани да спечелят. Аз ще стискам палци на Цвети. Нека най-добрият да победи.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).