Виктория Петрова с нова любов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:38 / 15.10.2023
947
Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива с нов мъж. От около месец новинарката излиза със заможен бизнесмен, твърди  "Уикенд“. Мъжът е добре сложен и с няколко години по-голям от нея. Красавицата се запознала с господина около своя рожден ден, който бе на 30 август. В началото звездата на Би Ти Ви подходила с недоверие и само приятелски с мъжа, но той успял да я спечели с упоритост и това, че не се отказал да я ухажва. 

Богаташът често й подарявал красиви букети, като понякога ги изпращал в телевизията, разкриват нейни колеги. Виктория сияела от щастие, но все още се притеснявала дали това няма да е поредното й разочарование. До момента тя все не успява да случи на подходящ мъж.

Както е известно, красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който й изневери и двамата скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, но и той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама сина.

След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, но всичките неминуемо завършваха с раздяла. После красавицата се залюби с бившия спортен министър от ГЕРБ – Красен Кралев. Двамата бяха заедно 6 години, като периодично се носеха слухове за раздяла и бебета, но в крайна сметка миналото лято политикът я заряза.

Той се раздели с Виктория заради моделката Петя Велкова, която потвърди, че е с него вече повече от година и половина. "Заедно сме, така е“, лаконично каза Велкова.

Петя е само на 36 години, но се подвизава в медиите от около 20 лета. Нейната кариера започна като модел, а след това стана известна в "Голата истина в 600 секунди“ - първите в Европа новини на голо, които сензационно се излъчваха по кабеларката МСАТ. 

Разкрепостената мацка информираше за най-важните вести от деня, като постепенно се лишаваше от части от облеклото си, и накрая оставаше дибидюс. Голите новини вървяха на гърба на "Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви и бяха в люта конкуренция за рейтинг.

След спирането на "горещите“ новини Велкова стана пиар, след това бранд мениджър, бизнесдама, а последното й поприще е политиката. Миналата година тя изненадващо се кандидатира за народен представител от "Изправи се БГ“. Днес Петя Велкова се наслаждава на любовта си с Красен Кралев, когото успя да отмъкне от Виктория Петрова.

Новинарката от Би Ти Ви дълго страдаше за бившия политик, но изглежда вече е успяла да го забрави и се надява, че най-после е открила любовта в лицето на настоящия си възлюбен.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5464):
21.05.2024 Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден
21.05.2024 Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
21.05.2024 Синът на Надежда със специални думи към нея след края на "Ергенът"
21.05.2024 Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
21.05.2024 Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
21.05.2024 Продават имението на Елвис
Още новини от Любопитни новини:
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
Голямо признание за Лили Иванова
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).