Вижте образованието на някои от т.нар. ни звезди, Сузанита - фризьорка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:52 / 21.04.2018
9917
Голяма част от родните знаменитости са добили популярност в сферата на модата, музиката или киното, но в действителност години наред са учили с амбицията за съвсем друга реализация. Златка Димитрова е завършила икономика в Бургас. Това било желание на майка й. Златка се хвали, че не й е било трудно да учи. "Най-трудно ми беше със световната математика“, отсича плеймейтката, която заради лапсус вместо за икономика говореше с убеждението за световната математика.

Малцина знаят, че сексапилната плеймейтка Ася Капчикова е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. "Завърших философия, беше приятно и честно казано ми се отдаваше. Истината е, че никога не съм обмисляла да се занимавам с това. Имах теория и практика, преподавах в едно училище, докато бях студентка. Беше част от обучението ми“, споделя пред "Телеграф“ красавицата. 

Плеймейтката Маги Бадер се хвали с отлична диплома от средното си образование. Миската е завършила информационни технологии, но никога не е мислила да се занимава с това. "Все още ме бива, смея да твърдя, че съм добра с компютрите“, казва Маги. 

Рапърът Атанас Колев се прослави като талантлив изпълнител, но едновременно с това мечтае за зашеметяваща кариера в областта на медицината. "Когато има желание, има начин винаги! Искам силно и двете неща да ми се случват и не пестя усилия. След десет години се виждам като успешен рапър в чужбина или като лекар, който би останал да се развива тук“, казва Наско. 

Друга позната звезда от малкия екран е Наум Шопов-младши. Мачото разкри, че ще специализира пластична хирургия. 24-годишния Наум смята медицината да е основната му професия. През изминалата година той се похвали, че е завършил семестриално и вече е лекар-стажант. 

Мис България Тамара Георгиева и моделката Глория Петкова се определят като хора на изкуството. Тамара е завършила Художествената академия, занимава се основно с дизайн. 

Манекенката Глория Петкова, популярна с участието си в "Биг Брадър“, също разкри, че е смятала да изкарва прехраната си с картини. Тя се завърна окончателно в България и ще гради семейните си отношения тук и очаква първото си дете. 

Сузанита има план резерва, ако с музиката и скандалите не успее – ще бъде фризьорка. Това, което феновете не знаят е, че малката дива учи за фризьорка. Онези, които са наясно с избора й са категорични, че уроците са безсмислени за Сузи, която едва ли ще смени микрофона с ножицата.

Виж коментарите (2)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).