Владо Михайлов разкри какво му е помогнало за победата в "Капките"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:09 / 23.05.2023
1321
Дълъг телефонен разговор с легендата Васил Найденов помага на Владимир Михайлов да стане победител в шоуто "Като две капки вода". Певецът набрал номера на Найденов в навечерието на големия финал и споделил как се чувства преди финалното си изпълнение на "Болката отляво". Емблематичната песен е любима на поколения българи именно в изпълнение на Васко Кеца.

"Звъннах по телефона на Васил Найденов и дълго разговаряхме - разказа Владо Михайлов в сутрешния блок на "Нова". Той е пълен с истории. Бързо прескача от тема на тема и започва да разказва следваща случка, още докато се смееш истерично на предишната."

Михайлов обеща да изкара шофьорска книжка и да започне да кара кола. Красивата жена на музиканта - Михаела ще го вози в новия автомобил, който изпълнителят си спечели като победител в "Като две капки вода". Още в началото на предаването водещият Герасим Георгиев-Геро направи интересна прогноза, която се сбъдна.

Тогава актьорът отбеляза, че всеки финалист, който имитира Кеца, печели предаването и си тръгва с голямата награда - лек автомобил. Поне това показвала досега статистиката, а победата на Владо доказа правотата на думите му.

Михаела, жената на Михайлов, също е музикант, а в момента семейството се готви за бала на големия им син - Живко. Той се занимава с компютърен дизайн и ще кандидатства с това. Второто дете на победителя - дъщерята Мая, е по-малка с две години от Живко, но и тя вече пее в постановки към Софийската опера. И двете деца на Михайлов са от първия му брак с американка. Третото е плод на любовта му с красивата Михаела. Велизар е на 12 години и също е артистична натура. Той пък игра в сериала "Братя" и влезе в ролята на малкия Драго. Ходи на уроци по китара и също е много музикален, припомня "България Днес".

Михаела и Владо се влюбват от пръв поглед и досега нито веднъж не са имали големи скандали. Актьорът не крие, че гастролира в различни жанрове, защото жена му се грижи за всичко останало и във всички житейски изпитания винаги е плътно до него и го подкрепя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).