Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Впечатляващи финансови успехи за една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:43 / 25.10.2019Коментари (0)2908
©
Хороскоп от Светлана Тилкова - Алена за петък, 25 октомври:

ОВЕН

Денят изисква от вас сериозно отношение към задълженията ви. Не създавайте предпоставка за недоразумения на работното място и за разправия с колегите си. Грубостта на ваш колега не е причина да сте агресивни. Бъдете бдителни в преговорите за финансиране, ако ги провеждате днес и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования.

ТЕЛЕЦ

Този ден ви поднася нови възможности за полезни срещи. Бъдете внимателни при запознанствата с бъдещи делови партньори. Не отказвайте да обмислите предложенията, свързани със съвместен бизнес. Ако се налага се заемете с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на някой друг. Докажете, че за вас трудни задачи не съществуват. В личните отношения имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вашите планове за пътуване. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс и не се лишавайте от него заради вашата неотстъпчивост.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е полезен да поставите началото на нови занимания. Вашите идеи, които се струваха на вашите колеги невъзможни за изпълнение, днес се възприемат като доходни. Приемете помощ, ако се налага, за да се справите със задълженията си до обед и вечерта да имате време за почивка и за вашите близки. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования в този ден, особено ако сте семейни или сериозно обвързани. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

РАК

Извършете промени на работното ви място. Ако сте собственици на фирма обмислете как да подновите вашия офис за да стане по-привлекателен за вашите клиенти. Не е изключено да уговорите доходна сделка, която е причина с деловите ви партньори вечерта да полеете предстоящото подписване на договора. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Ще мислите само за служебните си задължения. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, ако се опитват да ви засегнат че сте се провалили – завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат задължения, за които сте отговорни само вие. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор.

ДЕВА

Ще научите, че имате посещение от чужбина и се налага да промените плановете си за деня, за да се подготвите да посрещнете ваши делови партньори. Професионалните ви успехи и задграничните ви гости събуждат завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ВЕЗНИ

Днес сте изпълнени с надежди, че ще осъществите грандиозните си планове, повечето от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните действия и крайните решения, ако някой ваш колега ви е отправил критична забележка. Може би е заслужена. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Ще пожънете неочаквани и впечатляващи околните финансови успехи. Въпреки този факт не се надявайте, че ако инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете вашите колеги с личните си амбиции, които постоянно демонстрирате, ако искате да ви подкрепят при реализирането на вашите планове. Действията ви през целия ден са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте отношенията с хората от обкръжението си, чрез получената полезна информация. В този ден ще жънете успех, ако имате публична или медийна изява и ще постигнете целите си. Не взимайте важни решения и не се включвайте във финансови инвестиции. Ако сте банкови служители, бъдете внимателни с документите. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот, ако сте семейни, но в негативна посока. Ако не сте семейни за вас познанството е добре дошло. Не пропускайте интимните мигове, ако имате стабилна връзка и брак, за да накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

КОЗИРОГ

Ваши роднини от сутринта настояват да им дадете заем. Не го правете, защото няма да си получите парите, ще развалите отношенията си, а и вие самите ще изпаднете в криза. Не започвайте нови задачи на работното място, особено ако са от значение за бъдещите ви професионални успехи. В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме, като проявите разбиране и ги изслушате. И те имат потребност да споделят проблемите си с вас. Не се отказвайте от интимните мигове, но само с половинката си и не рискувайте със случайни партньори.

ВОДОЛЕЙ

Обмислете бъдещите си идеи, свързани с нови занимания. Пътуванията свързани с делови разговори са успешни. Може да ги осъществите, ако нямате други планове. Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Ще осъзнаете, че вашите служебни задължения са пряко свързани и с вашия обществен живот. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете внимателни, ако сте уредили делова среща, за да избегнете бъдещи провали, заради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през следващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без грешки и пропуски със задачите си, ако сте на работа. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако допуснете това. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка, само заради ината ви и намерението да наложите вашето мнение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: