Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Възможно ли е да се получи потребителски кредит чрез онлайн кандидатстване
Автор: Екип Burgas24.bg 14:55 / 25.11.2022Коментари (0)750
©
Модерното съвремие ни “среща" с всякакви услуги и продукти, до които имаме достъп и онлайн. Небанковото финансиране е част от възможностите за постигането на пълноценно ежедневие и парична стабилност. Отпускат се бързо и лесно, а за целта са нужни минимум на брой документи, споделят от Кеш Кредит. Усвояването на желаната сума е възможно и без доказване на постоянни доходи и предоставянето на трудов договор, като за получаването на одобрение е необходима лична карта и навършени 18 години.

Какво е нужно за получаването на потребителски кредит

Всички бъдещи кредитополучатели трябва да са наясно с условията за кандидатстване в небанкова институция, напомнят от Cashcredit.bg. За получаването на потребителски кредити онлайн от 1000 до 10 000 лв. и за срок от 3 до 36 месеца се изисква добра кредитна история и стабилен доход, като условието в повечето случаи е той да бъде над 1500 лв.

Предимството е, че при бързите заеми не трябва да има гарант по договора, както е случаят при подаване на заявление в банка. Кредитодателят ще съхрани личните данни, както и всяка друга информация, предоставена с цел стартирането на процедурата за осигуряването на финанси.

Можем ли да кандидатстваме онлайн

Днес все повече услуги и стоки биват поръчвани онлайн. Тази тенденция се очертава да се засили все повече с времето, защото с интернет търговията се спестява време, не се изисква ходене до офис или магазин, а подаването на заявката за заем се случва за минути. Същото важи и за кандидатстването за потребителски кредит от небанкова организация – попълването на личните данни е в рамките на секунди, а получаването на парите става още на следващия ден. Ето в какво се състои процедурата:

- създаване на потребителски профил в сайта на небанковата организация – това се случва чрез въвеждане на имейл и генериране на парола, която след това се потвърждава. Тази стъпка се прави с цел предоставянето на най-подходящите финансови продукти за конкретния потребител, който преди това е посочил каква сума желае;

- попълване на формуляра и избор на срок за погасяване на онлайн потребителския кредит – месечната вноска ще остане непроменена в рамките на погасителния срок, който потребителят може да съобрази с финансовите си възможности;

- изпращане на сниманата лична карта – това е важен момент от въвеждането на личните данни, които трябва да са коректно упоменати. След това се посочва и желания за получаването на парите начин – по карта или на място в офис.

Като за финал е нужно да се потвърдят личните данни, както и да се изчака отговора на небанковата институция. Той се изпраща в рамките на няколко минути време, а не след дни, както се практикува в банковите организации.

Какви са възможните причини да теглим такъв заем

Много могат да бъдат причините за тегленето на онлайн потребителски кредит. Размерът на този вид финансиране варира от 1000 до 10 000 лева, а това каква сума ще вземем зависи от целите. Вероятните причини за такъв вид подпомагане са следните:

- безработица – онлайн потребителските кредити могат да бъдат истинско спасение, когато сме останали без работа. Те са добро решение и в случай на забавяне на заплатата;

- комунални разходи – сметките за ток, вода и парно могат да бъдат в големи размери не само по време на отоплителния период, но и през всеки един друг сезон от годината. За да ги покрием, често се налага да търсим алтернативи, каквито са спешните заеми;

- погасяване на стари задължения – имате стар заем, който по някаква причина не сте успявали да обслужвате редовно? Вече имате възможност да решите този проблем с помощта на онлайн потребителските кредити;

- ремонт на дома – всеки знае, че интериорните промени са скъпо удоволствие, от което обаче не бива да се лишаваме. Небанковите заеми ще ни помогнат да видим жилището си преобразено и то възможно най-скоро.

Онлайн потребителските кредити са от огромна помощ за съвременния човек, който често е изправен пред финансови дилеми за разрешаване. Бързо, лесно и удобно – с тях материалното благополучие е напълно възможно!








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: