Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора, ще го преживея!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 04.04.2021Коментари (3)3348
©
И да ме осъдят, не е нещо, което не мога да преживея, сподели актьорът. Той твърди, че няма проблем с наркотиците, макар че даде интервю видимо надрусан.

Явор Бахаров е поредният, който се опитва чрез сантиментална лична история да се отърве от отговорност за простъпките си. Талантливият иначе актьор прибегна до кризисен пиар и използва тв ефира, за да проси съжаление от публиката. И самогероично обяви, че е готов да влезе в затвора – нещо, което впрочем трябва да се случи според закона.

"През последната една година се борих със себе си, за да се успокоя, да мога да погледна хората по улиците. Усещаше се едно отдръпване на хората. Усещаш как всички те гледат оценяващо... Вчера на Витоша един баща дойде с дъщеря си и помоли да се снимаме. Не знам какво й е казал за мен“, сподели в откровен разговор в предаването "120 минути" по Би Ти Ви Явор Бахаров. Опитът му да изчисти имиджа си разгневи мнозина от зрителите, които бяха възмутени, че актьорът се появява в национален ефир, за да се изкарва жертва.

През октомври миналата година той получи на първа инстанция 1 година затвор за шофиране след употреба на наркотици и алкохол в Банско. Районният съд в Разлог го призна за виновен, а според съдебното орешение Явор трябва да изтърпи наказанието си "Лишаване от свобода" при лек режим. Актьорът остана без шофьорска книжка за година и половина, наложена му бе глоба от 500 лв. и обжалва съдебното решение пред окръжния съд в Благоевград.

След инцидента животът му тотално се променил. Бахаров пропуснал премиерата на сериала "Съни бийч“, защото се срамувал да излезе пред публика след случилото се. Пропаднало и участието му в театрални спектакли, тъй като нямал самочувствието да погледне зрителите в очите. Билетите за представление с негово участие в хасковския театър вече били разпродадени, но пропаднало.

"За сцената е нужно самочувствие, което ми беше избягало като че ли. После започнах да го възвръщам лека-полека. Но в началото беше отвратително. За щастие, никой не пострада. Това е белият кахър. Навредих само на себе си и на роднините си", коментира актьорът. Той сподели, че полицаят, който го е спрял, е бил на неговата възраст.

Започнал да се оправдава, но той му казал, че има дъщеря на 5 години, която е можело да бъде на улицата в този момент. Бахаров се съгласил с него. "С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден. Не пия често, но съм буен. Ако съм напрегнат по други причини, след пийване се озлобявам. Ако съм карал ски и се чувствам добре, алкохолът ме кара да се усмихвам“, разкри по-малкият брат на Захари Бахаров. Според мнозина обаче Явор е бил под влияние на наркотици дори по време на изявата си в Би Ти Ви. Акторът подсмърчаше от време на време, устата му пресъхваше и правеше причудливи физиономии – сигурен знак, че преди да влезе в студиото, се е "подкрепил". Той допълни, че този инцидент го е направил по-отговорен и по-съобразителен.

"Готов съм да вляза в затвора. Подготвям се за всичко... И да стане ефективна тази присъда, не е нещо, което не мога да преживея. Свидетели сме на много по-страшни неща. В България има много катастрофи. Явно наказанията не са правилни. Освен това е трудно да се определи колко време след употреба алкохолът ти пречи да шофираш. Бях спал само 4-5 часа и бях леко замаян. Рекох си – ще отида в планината да подишам чист въздух и ще се оправя, но не трябваше да се качвам в колата“, разкайва се звездата на хитовия крими сериал "Под прикритие". Актьорът се обвинява и за смъртта на баба си. Тя била в напреднала възраст, но Явор смята, че притесненията покрай последната му издънка са ускорили процеса, пише Уикенд.

"Не подценявайте дребните неща! Сериозна е работата. Една грешка, една секунда променя съдбата ви и тази на вашите близки. Шофирането не е безотговорна работа. Трябва да се внимава. Извинявам се на родителите си, че им причиних тези нерви и грижи", разкая се Бахаров.

35-годишният актьор се прочу с ролята на Хари в българския сериал "Стъклен дом“, но откакто нашумя, често се забърква в скандали. През 2011 г. Явор бе задържан в София за притежание на малко количество марихуана. Преди 6 години той се държа агресивно с журналистката и писателка Калина Паскалева, докато тя го снимаше с екип на предаването "Папараци". Калина искала да покаже в скрита камера как се държат известните личности у нас с феновете си, когато не знаят, че ги снимат. Паскалева и екипът й не останаха незабелязани от актьора. Когато видя насочената към него техника, той показа среден пръст на камерата. Само минути по-късно поведението на Бахаров стана още по-агресивно. Той отиде при екипа и започна да ги обижда с нецензурни думи.

Взе телефона на един от папараците, а в свадата им се намеси Калина, която отнесе няколко неприлични обиди. Накрая екипът бе принуден да се обади на 112, а Бахаров върна телефона малко преди да пристигне полицията. Целият скандал бе излъчен в предаването по Би Ти Ви.

През 2016 г. Явор се забърка в още по-голям скандал докато участва във "ВИП Брадър", където бе принудително отстранен. На 25-ия ден от престоя си актьорът влезе в изповедалнята и изненадващо за всички обяви, че иска да си тръгне. Явор започна да се пазари с Големия брат и да разказва на съквартирантите си за договорките с него. Продуцентите вдигнаха ръце и взеха решението да бъде принудително отстранен вместо доброволно напуснал шауто.

"Ще кажа, че цялото предаване е режисирано и манипулирано, което не е, но аз ще го кажа. На никого не му пука дали е вярно или не, важното е да го кажеш", заплаши пред камерите на "ВИП брадър" актьорът. След като осъзна, че е сгафил и го грози огромна неустойка, той призна, че изолацията в Къщата се е отразила зле на психиката му и се разкая.

Същата година Бахаров бе хванат да шофира в нетрезво състояние и бе осъден на 6 месеца условно с 3 години изпитателен срок. През март 2019 г. актьорът отново се издъни и бе осъден на 9 месеца пробация след арест. Бахаров бе откаран в районното заради неизпълнение на полицейско разпореждане. Явор бе арестуван след скандал в района на улиците "Паренсов" и "Раковски". Неофициално се твърдеше, че скандалът се разразил, след като Явор срещнал на улицата бившата си приятелка с новото й гадже. След 72 часа престой в ареста актьорът се призна за виновен и получи пробация. До следващата си издънка през септември миналата година, когато бе арестуван заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.04.2021 г.
0
 
 
Той няма проблем с наркотиците,а наркотиците имат проблем с него.
Aнонимен
на 04.04.2021 г.
0
 
 
Ами тръбата ще я пръснат.
0
 
 
Да влиза, какво се ослушва!? Ако беше Гошо от Славейков, отдавна да са го вкарали!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: