Юксел Кадриев: Реших в клипа брат ми да свири или да пее

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:40 / 12.02.2023
802
След големия успех на коледната песен Let It Snow водещият на bTV Новините Юксел Кадриев представи в своя YouTube канал още една мелодия.

По случай 14 февруари той записа кавър на песента L.O.V.E. на Нат Кинг Кол.

"Всеки има някакво хоби, чрез което си почива психически. Идеята да присъствам два пъти в клипа дойде от стара шега с моите приятели. Когато излезем някъде навън и някой започне да досажда, приятелите му казват "Това не е Юксел, това е брат му“. Затова решихме в клипа "брат“ ми да свири или да пее, кой както иска да го приеме“ – поясни Юксел Кадриев пред Мария Цънцарова в "Тази събота и неделя". 

Той ходи от две години на уроци по пиано при Мария Стоянова и тази песен е една от първите, която искал да научи. В текста на песента лирическият герой обяснява какво означава за него всяка буква от английската дума Love. Юксел Кадриев сподели какво влага в буквите на българската дума любов.

"Л е лоялност, Ю е ювелирност в идеите, с които да ухажваш половинката си. Б е безкрайност в хоризонта, в който пътувате. О е обич, а В е вярност в отношенията“ – призна Юксел.

Според него любовта винаги е една и съща в началото. После всяка следваща става по-силна и истинска, защото критериите са завишени.

Припомняме, че през 2021 г. водещият на bTV Новините разкри друг свой талант, като представи първата си стихосбирка "Намираш. Губиш. Получаваш", която е посветена на жената, която го е накарала отново да мечтае. Книгата е под редакцията на големия композитор, поет и певец Михаил Белчев.


Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).