Юксел Кадриев и Антон Хекимян се хванаха за гушите

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:09 / 14.10.2022
923
Жестока вражда се вихри между две от топимената на bTV – Юксел Кадриев и Антон Хекимян. Поредният удар на арменеца срещу по-възрастния му колега бе унижението в нощта на изборите, на което го подложи. Бдителни зрители забелязаха, че единствено Кадриев не бе удостоен с честта да участва в  живите предизборни студиа, за разлика от далеч по-младите му колеги Лиляна Боянова и Иван Георгиев, които бяха на първа линия в извънредното предаване. Юксел тежко приел пренебрежението от страна на своя шеф Хекимян, който за пореден път го подценил като професионалист. Той смятал, че е много по-опитен от журналистите, на които арменецът залагал и толерирал, и личното отношение на шефа му към него било причината да не може да се развива кариерно.

Служители на телевизията разкриват, че в нюзрума на bTV Хекимян и Кадриев се разминавали като призраци. Почти не си говорели и избягвали всякакви лични срещи. Обстановката била изключително тягостна и всеки момент колегите им очаквали Юксел да избухне и да хвърли молба за напускане на бюрото на новоизлюпения си началник. 49-годишният тв водещ от Оряхово не можел все още да се примири, че го командвал младеж, който решавал каква да бъде заплатата му, налагал му глоби за всеки гаф и заплитане на езика в ефир и освен това просперирал много по-бързо в телевизията от самия него. Не е тайна, че нито едно от ръководствата на медията, които се сменят от ден до пладне, досега не е оценило качествата на Кадриев и той е може би единственият от "старите кадри“ на bTV, който никога не е водил свое собствено предаване. Юксел е начело на новините близо 20 години и продължава да бъде третиран като новобранец в Нюзрума, коментират негови колеги.

Те не са съвсем наясно каква е причината за обтегнатите им отношения с Хекимян, но подозират, че става въпрос за интрига по-скоро в личен план, отколкото свързана с работата. Повишението на арменеца само затвърдило лошите им и бездруго отношения. Доказателство, че двамата не се дишат, е, че не са приятели в нито една от социалните мрежи, макар да работят от толкова години в един и същи екип. На неотдавнашното грандиозно парти по случай откриването на новия телевизионен сезон Кадриев и Хекимян oтново спазвали дистанция и дори не си казали "наздраве“.

Досега ТВ водещият е устоявал на всичките изкушаващи оферти да премине в отбора на конкуренцията, но ако скандалът им с началника му продължавал да ескалира, мoжело и да се поколебае дали да не напусне борда и да премине в екипа на друга медия. Така преди време направи някогашната му екранна партньорка Ани Салич. Освен това не е тайна, че Юксел е най-близък не с кого да е от всичките си колеги, а с Ники Дойнов, който е сред остриетата на конкурентната Nova tv, пише "Ретро".

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).