Юлиан Вергов и Захари Бахаров спасили Владо Карамазов от нервен срив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:02 / 10.01.2023
694
Юлиан Вергов призна публично, че и на него, и на Захари Бахаров на няколко пъти им се е налагало да изпълняват ролята на майка или баща за техния пръв приятел в гилдията Владо Карамазов. В обширно тв интервю популярният актьор, който на младини е делял една квартира с Карамазов, разказа за паникатаката на своя колега в самолета на път за Америка. Случката датира от времето, когато Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров създават в съдружие продуцентската фирма "Три мечки" и са поканени да представят спектакъла "Ромео и Жулиета" в познатото от щатските сапунки градче Санта Барбара, Калифорния, пише "България Днес".

"Всичко започна в самолета, един голям, двуетажен, в който трябваше да пътуваме 12 часа. И Владо Карамазов направи една ужасяваща истерия. "Ох, не мога, задушавам се, помагайте, ще полудея тук на стълбите!". В продължение на три-четири часа ние се занимаваме с Владо, който изпада в истерия", описва трагикомичната ситуация Вергов.

"Не мога, ще полудея!", повтарял Владо Карамазов. "Изведнъж обаче, както повтаряше това, клюмна и заспа на седалката между нас. И ние със Захари, изнервени, без да можем да заспим, прекарахме останалите часове да се занимаваме с Владо", припомни си топактьорът.

В Америка триото решило да наеме кола и да разгледа отблизо красотите на Гранд каньон, Сан Франциско, Лас Вегас и други култови места.

"Аз карам, Захари гледа картата, а Владо седи като малко детенце между майка си и баща си, не знам кой от нас беше майката, кой бащата и преди всеки завой повтаря: "Нека спрем да питаме, нека спрем да питаме...". В един момент на мен ми писна, набих спирачките и викам: "Ами слез да питаш!", изгубил търпение Юлиан Вергов. "Щом ми се карате, няма да питам", нацупил се секссимволът на Народния. През целия път той не обелил и дума повече и го раздавал обиден на колегите си.

Юлиан Вергов си спомня и как на връщане кацнали в Париж и на летището без малко не арестували Захари Бахаров. Помислили го за терорист, който скрил бомба в обувки за сноуборд, които Бахаров забравил на ескалатор на летището. Надошли барети, районът бил отцепен, защото се предполагало, че в обувките има бомба.

"Захари без малко да го арестуват", още потръпва от ужас известният актьор. След разправия обаче белезниците му се разминали и тримата, без да се обръщат, хващат самолета и с облекчение оставят Града на любовта зад себе си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Неузнаваема! На 52 изглежда по-добре, отколкото когато се съблече...
Оперирали Цецо Елвиса заради трудова злополука с жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).