Забравете шкембето, отварят клиника за махмурлук

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
17:08 / 14.12.2015
827
За много лекът за махмурлука е във вид на мазна храна, кафе, лекарство, енергийна напитка, или пък популярните у нас - шкембе чорба и зелев сок. 

За жителите на Сидни обаче има и друга опция. Те могат да минат през клиниката за махмурлук, пише Russia today. 

"Клиниката за махмурлук" отвори врати тази седмица и предлага на "пациентите" си няколко вида лечение, което обикновено се състои от система, коктейл с витамини и някои лекарства. 

Сайтът на "лечебното заведение" предлага лечения от 30-минутни клинични пътеки до едночасови грижи, като последната включва терапия с кислород и антиоксиданти.
Но цените на услугите може би ще се окажат далеч по-изтрезняващи. Система електролити и коктейл от витамини ще струват на почерпилите се около 100 щатски долара. А коронната процедура, включваща системи , кислородна терапия и витамини приключва с фактура от около 150 щатски долара.

Лекарите от клиниката напомнят, за всеки човек махмурлука е различен. При някои хора махмурлукът е особено тежък и те дори не могат да се надигнат от леглото. Точно те могат да се обърнат към професионалистите. 

Освен адмирации обаче новооткритото медицинското заведение си спечели върли критици в средите на въздържателите. Според тях клиниката ще насърчи хората да злоупотребяват с алкохола по време на празниците, като имат едно наум, че винаги могат да надхитрят махмурлука.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).