Забравете за палтата и термобельото, време е да се запознаете с пролетните тенденции

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:08 / 30.03.2023
623
Облекчението да приберете вашите пухени палта, термобельо и да извадите по-леките дрехи е несравнимо, тъй като често сме в състояние да изразим личния си стил по-добре, когато носим по-прилепнали дизайни, описващи тялото, а не сме скрити под дебел кат дрехи.

Според стилистката Челси Волпе, носенето на по-меки материи ще бъде водещо тази пролет. Материи като дантела и тюл ще са в челните редици на пролетните тенденции. Тя също така прогнозира, че странните и игриви аксесоари ще се развиват силно, тъй като хората намират нови начини да преоткрият себе си по достъпни начини. И разбира се, носталгичната мода все още е на върха, включително стилове от 70-те, 90-те и началото на 2000-те години.

Пролетна мода – тенденции, за които да се оглеждате:

Обемни сандали

Елегантните обувки са на мода тази пролет, по-точно сандалите, които изглеждат като произведения на изкуството. Тези цветни модели имат уникална енергия и форма, които ви карат да изглеждате стилно, дори и с най-простото облекло. Харесва ни и фактът, че макар сандалите да изглеждат трудни за обуване и носене, гумата, от която са направени, е доста удобна и приляга идеално по крака.

Причудливи аксесоари за коса

Макар през последните години да се наблягаше на основните и по-прости силуети в облеклото, аксесоарите стават по-забавни от всякога. Независимо дали става дума за фиби с пайети или цветни шноли, определено ще видим хора, изразяващи повече цвят и чар с прическата си. Декоративните фиби за коса имаха своя момент през 2022 година, но сега е време да се насочим към малко по-странните и забавни аксесоари.

Деликатна дантела

Базираната в Ню Йорк стилистка Лив Шрайбър казва, че дрехите, излъчващи романтика, определено ще доминират през пролетта. А какво по-романтично от дантелата? Очаквайте да видите много артикули, като топове и рокли, вдъхновени от дантела и по-леки материи, пише Dnes.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Танцуващо мече побърка интернет
Макрон препоръча нашето море като една от своите топ дестинации
Мумио помага за много проблеми
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).