Заигравката между Джокович и Камелия продължава! Тенис звездата изненада певицата с цветя

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:53 / 01.03.2020
2672
След като супер звездата в тениса Новак Джокович отпразнува победата си за купата на австралийския турнир в началото на януари с песента на Камелия "Луда по тебе“, а тя веднага му върна поздрав в социалните мрежи, при това на сръбски, световният шампион е направил още един жест към фолкдивата, пише "Уикенд“.

След закачката помежду им Джокович е изпратил на певицата букет камелии, който е пристигнал в специална кутия на адреса на шоуто "Гласът на България“, в което Камелия е треньор. От изпълнението на отбора му в съблекалнята стана ясно, че Ноле е истински фен на русото изкушение и знае хитовете й, но доколкото е известно, двамата досега не са се срещали на живо. Явно за да не приключи заигравката помежду им, Джокович или екипът му са изпратили и букет по куриер, който може да е предвестник и на евентуално рандеву. 

Афинитетът на най-добрите в тениса към женското съсловие в "Гласът на България“ стартира още миналата година, когато родната звезда Григор Димитров пусна видео, в което показва, че тренира на фона на музиката на другата дама в екипа на треньорите - Михаела Филева. Тогава плъзна и слухът, че за разлика от Джокович и Камелия, Михаела и Гришо са се виждали, при това насаме, и са си прекарали доста приятно. Младата изпълнителка отрече, но не и Григор, заради което и до днес любителите на сочните клюки усещат сладкия послевкус от новината за аферата на певицата и тенисиста. 

Междувременно нашумялата сръбска поп-фолк певица Теа Таирович, която пя последна с покойната музикална легенда Шабан Шаулич, призна, че с удоволствие би изпяла песен на ухо на Гришо. Тя дори обмисляла дали, ако се стигне дотам, също да не заложи на "Луда по тебе“. Защото това парче явно е афродизиакът за тенисистите.

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).