Замесиха Джулиана Гани в кучешка драма

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 17.06.2018
3622
Името на Джулиана Гани се замеси в съседски скандал, научи Plovdiv24.bg. Съседка на пищната пловдивчанка има мъжки померан, който искала да чифтоса с женския померан на майката на Гани - Екатерина.

"Бяхме се разбрали кучетата да се чифтосат, а като стане работата, да ми дадат едно кученце", поясни съседката Събина Гърева, която допълни, че събитията се развиват през зимата. Тогава била бременна в 9-я месец, но въпреки това тя и майката на Гани срещали кучетата пред блока.

"Стана работата, родиха се 5 кученца, от които тя не ми даде нито едно. Дори заяви, че сме нямали никаква уговорка. Тя кучетата не ги подарявала, тя ги продавала. Това бяха думите й към мен", допълни Събина.

Към онзи момент Събина и Екатерина живеели в един блок - Събина на 12-я етаж, а майката на Джулиана Гани на 5-я. "Всеки ден се виждахме, всеки ден имахме скандали, т. е. аз си исках кученце от нея. И тя накрая ме заплаши, заяви да не се занимавам с нея, защото съм щяла да имам неприятности", разказа екссъседката, която вече се е преместила в друго жилище. Заплахите не спрели до тук. И приятелят на Екатерина, който е униформен, заплашил Събина.

Самата Събина не подала жалба или друго, тъй като няма писмен договор за кучетата. "За едно куче и до нотариус да се стига?", риторично отбеляза Гърева. Разчитала на думите на Екатерина. А след като я излъгали, решила да разгласи случката, за да покаже на хората какви са всъщност т. нар. VIP персони.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).