Започна войната на семейство Шарлопови?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:20 / 10.07.2023
3678
Голямата дъщеря на бизнесмена Стефан Шарлопов - Ева започна открита война срещу съпругата му Бояна, която сега управлява комплекса, създаден от мъжа ѝ - "Созополис". Това става ясно от пост във фейсбук, озаглавен "Превзети мечти".

Ето какво пише Ева Шарлопова-Гергинова:

"Комплекс "Созополис" днес... Една визия, една мечта. На баща ми. Голям човек с огромно сърце и брилянтен ум. Тази мечта си замина заедно с него, както и много, много други неща, които той остави след себе си, плод на неуморния му труд приживе. Днес "Созополис" е плен с 20-годишни келеши (не се извинявам за епитета), влезли в комплекса през букинг, дишат балони на балконите от сутрин до вечер, пияни, нагли, невъзпитани, шумни, надули чалгата, викат и крещят.

Отказват да се съобразяват, с когото и да било, без значение от възраст, пол или време на денонощието. Грозна родна картинка. Грозна реалност. Грозно бъдеще за нашите деца, ако това е средата, в която ще израснат, защото усилията на малкото останали ентусиазирани родители да възпитат децата си, често не се увенчават с успех. Седя и си мисля. Затова ли баща ми вложи толкова усилия и любов в този комплекс? Затова ли да поддържам българското Черноморие? Затова ли да се връщам всяка година, търсейки останала частица от него тук?

Няма го. Нито телом, нито духом. И липсата му става все по-осезаема и осъзната. Защото не всичко е пари, но малко хора успяват да го разберат, докато са живи. Тъжно е. Много е тъжно. Дано да няма "оня свят" и той да не вижда какво се случва с мечтите му. Защото човек като него не заслужава подобно продължение. Не и той. Не и в "Созополис".

Сега, разбира се, се очаква и красивата вдовица на бизнесмена - Бояна, да направи някаква реакция след откровенията на Ева, с която иначе до момента се е старала да се разбере, че са в добри отношения. Дали продължава наистина да е така, ще стане ясно много скоро, пише "Блиц".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Разкостиха Андреа Банда Банда
Венко за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим кашове в тел...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Проф. Дуранкев за Евровизия 2024: Чашата прелива от експлозивни м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).