Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Запознанство ще преобърне изцяло личния живот на една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 09:00 / 14.07.2021Коментари (0)2859
©
Дневен хороскоп за 14.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В този ден желанията ви са неизпълними. Настроението ви ще се развали още сутринта, ако си позволите критични забележки. Разговорите, които водите, може да са успешни, ако не сте нервни и не предизвикате раздразнение у събеседниците си. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, но само ако сте достатъчно гъвкави и не ги пропуснете. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ще ви разтоварва от напрежението.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения и вашите колеги настояват да ги осъществите. Възможни са сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

БЛИЗНАЦИ

Трудностите ще ви ядосат от сутринта. Не водете ненужни разговори. Отложете важните делови срещи, дори ако са предварително планирани. Новите запознанства са неблагоприятни за вас. Не се опитвайте да прикривате професионалните си проблемите. Осъзнаването на грешките, стига да успеете да го сторите и тяхното коригиране ще ви бъде от полза. В личните отношения ще имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

РАК

Не ви съветвам да пътувате на големи разстояния. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до конфликт с ръководството, но са свързани с дадени от вас и неспазени обещания. Отхвърлете задачите си до обед. Единственото изискване за този ден е да сте толерантни към чуждото мнение и да изслушвате събеседника си. Ако не сте семейни или сте се развели скоро, новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатите професионални успехи. Ако трябва да подготвяте за подпис документи, огледайте ги добре, прочетете всичко задълбочено, за да не допуснете загуби. Ако се налага да останете на работното си място през целия ден, работете спокойно и търпеливо и отхвърлете най-неотложните си и изостанали задачи. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ДЕВА

Помощта на влиятелни хора ще се отрази добре на шанса ви да получите мечтаната работа, да смените източника си на доходи или да добавите допълнителни. Бъдете отговорни към задълженията си. Обмислете влагането на пари в успешен и доходен бизнес. Не ви съветвам да пътувате. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения, защото ви завиждат на хармонията и чувствата. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор. 

ВЕЗНИ

Предпазвайте се от запознанства, чиято роля в живота ви се очертава като неблагоприятна. Неочакван спор е причина за разпалилите се искри заради необмислени думи, а обстановката на работното ви място и няма да се разреши във ваша полза. Съдбата ви подлага на изпитания, с които трябва да се правите сами. Докажете, че сте способни на това. По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

СКОРПИОН

Промените са свързани с професионалния ви живот. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изградения авторитет. Бъдете обективни и не спорете с колегите си. Не се проявявайте като инатливи хора, които искат да наложат мнението си на всяка цена, въпреки че не са прави. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Вслушайте се в гласът на интуицията си. Неприятни новини ще ви развалят за известно време настроението. Не се вживявайте много, за да избегнете стреса. Трудностите на работното ви място са породени от желанието ви да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ви мамят преди да сте заработили заедно, но не го осъзнавате. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми и ви вредят. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и свързани с незабравими изживявания.

КОЗИРОГ

Избягвайте излишните разговори и отложете взимането на важни решения. Ново запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви. Очаквайте приходи, които не бива веднага да инвестирате. Трудностите сте в състояние да преодолявате с лекота. Анализирайте събитията и изберете правилно поведение спрямо хората около вас, особено към непознатите. Запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

ВОДОЛЕЙ

Денят е напрегнат. Осъществяването на желанията ви е съпътствано с досадни недоразумения, които ще ви развалят настроението. Не е изключено да изяснявате отношенията си. Отложете деловите срещи и разговори за по-подходящо време, защото днес денят ви носи емоции и разсеяност. Не рискувайте. Не давайте заеми, защото няма да си върнете парите. В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

РИБИ

Разкрийте нови професионални възможности и коригирайте плановете си. Обмислете преместване на нова работа и осигуряване на нови източници на доходи. Не отказвайте помощ. Можете да обсъдите с колегите или подчинените си проблемите, свързани с вашите делови отношения, които са лесно обратими към подобряване. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: