Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕургас
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ƒруги
 ино
 ултурни
Ћичности
ћузика
«ащо —илвена –оу упорито крие мъжа си?
јвтор: ≈кип Burgas24.bg 17:39 / 02.08.2020 оментари (3)947
©
Ќай-известната готвачка в Ѕългари€ Ц —илвена –оу, изглежда много откровена, а всъщност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу. “€ уж не спира да говори, но единствената тема, по ко€то се изказва, е свързана с нейната професи€ Ц храната. «а лични€ си живот не казва почти нищо, а мъжа си ћалкълм споменава само между другото. Ќос€т се слухове, че двамата може да са разделени и то не от днес и от вчера, а от години.†

¬сички, които поне веднъж са се докосвали до публична из€ва на —илвена –оу, зна€т как се храни т€, как спортува, с какво замества захарта в менюто си, запознати са, че почти не близва месо и мл€ко, че редовно провер€ва как функционират всички нейни органи и че, макар миналата седмица да стана на 53 години, реалната възраст на нейното т€ло е 36 години, в следствие на което €йчниците ѝ "продължават да цъфт€т". Ќо за лични€ живот на родената в ѕловдив кулинарната звезда се знае единствено,†че се е омъжила на 19 години†за англичанин, който € завел в Ћондон, и че има двама големи синове.

¬сички подробности около семейството на —илвена –оу са обгърнати в мистери€. ј най-гол€мата енигма е човекът, чи€то фамили€ т€ носи Ц нейни€т съпруг. ƒо момента шеф готвачката не е сподел€ла нищо за него, освен че се казва ћалкълм. “€ го споменава само мимоходом и ревниво крие снимките му. ¬ъзможно е в публичното пространство да съществуват фотоси на митични€ ћалкълм –оу, но те са толкова добре укрити, че едва ли има човек, който ги е виждал. —ъс сигурност негови снимки не се откриват чрез търсачка в интернет, нито на официалните страници и профили на готвачката в социалните мрежи. “ова води до един-единствен логичен извод Ц че —илвена –оу съзнателно крие мъжа, за когото се омъжва още преди падането на жел€зната завеса.

“оп готвачката†ловко заобикал€ вс€ка тема, свързана със загадъчни€ ћалкълм.†Ќо преди време майка ѝ разказва пред журналисти, че двамата със —илвена са се запознали на ѕловдивски€ панаир. “ой се занимавал с търгови€ с вино и пристигнал в Ѕългари€, за да представи сво€та стока. ј 19-годишната по онова време бъдеща готвачка изглежда много го е харесала, защото само н€колко дни са били достатъчни, за да реши да замине с него за Ћондон. Ќе е €сно как младата пловдивчанка е усп€ла да преодолее бариерите на тогавашната социалистическата власт, за да стигне до јнгли€. »звестно е, че по времето на “одор ∆ивков не на всеки бе позволено да пътува в чужбина, камо ли в капиталистическа страна. Ќе е изключено баща ѝ да е ударил едно рамо. “ой е известен пловдивски журналист от времето на късни€ соц и най-веро€тно правилата за неговото семейство не са били същите като за останалите българи. “ака или иначе —илвена намира начин да замине за Ћондон и да се омъжи за ћалкълм.

Ћюбопитно съвпадение е, че нейната медийна кариера започва в компани€та на друг мъж на име ћалкълм. “ова е експертът по виното ћалкълм √люк. ƒвамата със —илвена списват заедно рубрика в известни€ британски вестник "√ардиън". Ќе е изключено съпругът на родната звезда Ц търговец на вино, да е помогнал на сво€та половинка в тези първи стъпки в звездната ѝ кариера.

 аквото и да е станало преди години, е факт, че нахаканата пловдивчанка си е изиграла картите брил€нтно. Ќо дали не е жертвала лични€ си живот заради професи€та? √оспожа†–оу нашум€ва в јнгли€ с навика си да нарича хубавата храна "секси".†“€ прави и ц€лостно впечатление на силно сексуална дама, ко€то обича да флиртува. ¬ Ћондон това е нейна запазена марка по време на медийни из€ви. ѕренас€ го и в Ѕългари€.  огато е в кадър, —илвена не спира да флиртува с всички мъже от обкръжението си. “€ се закача с двамата си колеги в журито на "ћастършеф" Ц јндре “окев и ѕетър ћихалчев, с журналистите, на които дава интервюта, а гостуването ѝ в "Ўоуто на Ќиколаос ÷итиридис" преди време сигурно ще бъде запомнено като най-наситени€ на сексуални предложени€ разговор в истори€та на Ѕи “и ¬и. ƒори —лави “рифонов не е показвал толкова гол€м интерес в ефир към представител на противоположни€ пол, колкото —илвена –оу Ц към Ќиколаос ÷итиридис.

ѕред камерите т€ му об€сни колко пъти седмично тр€бва да прави секс, за да съхрани творческите си сили. "“и си една от любимите ми супер храни! ўе те схрускам като солетка!", изцепи се кулинарката, с което накара гръка да си глътне граматиката. "≈два ли щеше да е толкова отворена, ако мъжът ѝ € чакаше вкъщи", убедени са много от последователите на —илвена –оу. —поред т€х, благодарение на своите разкрепостени из€ви пред камера, т€ отдавна се е разделила със съпруга си, особено ако си е позвол€вала да пренесе флиртовете си и извън телевизионното студио. «атова пък има блест€ща кариера, много фенове и двама отгледани синове.†—коро може да се радва и на внуци.
«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
«јўќ“ќ ќ“ƒј¬Ќј √ќ ѕ»Ў» Ѕ≈√јЋ  ќ… ў≈ “Џ–ѕ» ƒ¬”Ћ»„Ќј ∆≈Ќј ¬ ƒќћЏ“ —» .... «ƒ–ј—“» —»Ћ¬≈ рЯ§ФрЯШВрЯСН
0
 
 
“€ е била на 19 и е срещнала чичко паричко,който най-веро€тно е бил около 50 годишен.—ега т€ е на 53,а д€дката е н€къде на около 84-85 години.«атова го крие.
0
 
 
«јўќ“ќ »ћј ћЌќ√ќ «ЋќЅЌ» » «ј¬»—Ћ»¬» ’ќ–ј.ѕ–ј¬»ЋЌќ ѕќ—“Џѕ¬ј √ќ—ѕќ∆ј“ј
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.


ќще новини от Ћюбопитни новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
Ћ€то 2021
√рипна епидеми€ обхвана страната
»зтребител падна в „ерно море край Ўабла
ѕарламентарни избори 2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕургас и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: