ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо не трябва да държим шоколада в хладилника, обяснява експерт | ||||||
| ||||||
За да сложи край на тази дилема веднъж завинаги, екипът на InSinkErator направи анализ. Те установиха, че по-голямата част от анкетираните смятат, че правилният начин за съхранение на шоколад е в хладилника. Експертът по храните на InSinkErator Филип Куантрел обясни кой е прав. "Въпреки че много хора смятат, че шоколадът трябва да се съхранява при ниски температури – това не е вярно! Най-доброто място за съхранение на шоколад е на хладно и сухо място като килер, кухненско чекмедже или шкаф при стайна температура (между 18 и 20 градуса). Съхранението на шоколада на студени места като хладилника може да промени цвета му и да причини проблем със захарта, което се случва, когато шоколадът се намокри и след това побелее това го прави опасен за ядене, може да повлияе на текстурата и да го направи по-малко привлекателен “, казва експертът, пише actualno.com. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
14:51 / 14.05.2024
Сигнал: На магистрала "Тракия" е много опасно в момента
20:22 / 15.05.2024
Много странен инцидент в "Изгрев"
08:54 / 14.05.2024
Така ще изглежда бургаският Факултет по фармация
09:03 / 14.05.2024
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
12:26 / 14.05.2024
Вълна от възмущение сред бургазлии след вандалски акт в центъра на града
15:20 / 14.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета