Жената на Джо Байдън стана стюардеса

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:52 / 02.04.2021
1352
Първата дама на САЩ Джил Байдън се пошегува с репортери и служители, които летяха по време на пътуване с нея в четвъртък, маскирайки се като стюардеса, която раздава сладоледени блокчета за първи април.

Персоналът, тайните служби и пресата били почерпени с десерт от жена с къса черна коса, черна маска за лице и табелка с надпис "Жасмин", която си проправяла път през кабината, докато първата дама пътувала към дома си във Вашингтон, след като посетила Калифорния. Пет минути по-късно "Жасмин" се появила отново пред пресата, махнала перуката, разкривайки, че е не друг, а самата Байдън. 

"Първоаприлска шегичка!", провикнала се г-жа Байдън пред журналистите.

Сладоледената случка не е първият път, когато находчивата г-жа Байдън подвежда съпътстващите я пътници на борда на самолета си. Веднъж тя се натъпка в отделението за багаж над седалките на "Air Force Two", когато съпругът й Джо Байдън беше вицепрезидент, крещейки "Буу!" на първия човек, отворил шкафчето.

Доклад за вчерашната случка признава, че журналистите са били "напълно заблудени", но се "утешават от факта, че нито един от служителите на FLOTUS не е разпознал г-жа Байдън под дегизировката", пише Dnes.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).