Животът на тази актриса звучи като сценарий за филм

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:07 / 14.03.2023
1357
Не е тайна, че Снежана Макавеева, която изгря в хитовия сериал "Под прикритие", а сега е сред участниците в "Сървайвър", е бисексуална. Тя е имала връзки и с жени, и с мъже. През последните две години блондинката излизаше с дама от артистичните среди, която ѝ се водеше гадже, но отскоро пак е сама.

Запознати издават, че за раздялата била виновна актрисата, която трудно успявала да се задържа дълго време с един човек. Макавеева мразела рутината повече от всичко, затова и се навила да участва в приключенското предаване "Сървайвър". В романтичните връзки също бързо ѝ доскучавало и започвала да се оглежда встрани. Това може да се потвърди и от бившия ѝ любовник Мариан Вълев – Куката. Той е споделял, че стройната блондинка е една от големите му тръпки, пише "Уикенд". 

Актьорите се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Под прикритие" и бързо се превърнаха в любимата светска двойка на феновете. Не се притесняваха да демонстрират публично чувствата си и изглеждаха щастливи, но изневярва от страна на Снежана сложила край на отношенията им. Клюката гласи, че младата звезда редовно кръшкала на чувствителния Мариан, а той преживял тежко измените ѝ. Голямата разлика във възрастта им – цели 20 години, също оказала отрицателно влияние.

Макавеева oт малка си падала по приключенията и не се страхувала да експериментира. Тя била в юношеска възраст, когато решила, че ѝ е писнало от скучното ежедневие на обикновена столична ученичка. Едва на 15 години, стегнала куфарите и отпрашила за Тайван. Получила зелена светлина за пътуването от родителите си, защото започнала работа като модел в агенция "Ивен Фешън", стопанисвана от майката на Луиза Григорова.

"Бях решила, че искам да работя нещо. Продавах картички за благотворителност. Тогава ме забелязаха и от модната агенция", връща лентата на спомените Снежана. Започнала на майтап, но доста ѝ харесало. Последвали и първите ангажименти в странство. Заминала за чужбина сама, без да се притеснява, че няма близък, към когото да се обърне за помощ в непознатата страна. Макавеева до ден днешен твърди, че има страхотни спомени от пребиваването си като модел в Тайван, Корея и Япония.

Актрисата е имала и сблъсъци с органите на реда, но не в Азия, а в Милано. Напила се зверски с компанията си и започнала да вилнее из центъра на града. Била арестувана и задържана в полицията. Така се сдобила с присъда за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът ѝ се разминал, защото тогава все още била непълнолетна, но не ѝ било спестено депортирането в България.

Някъде по това време акълът на буйната девойка започнал да идва в главата. Тя се усетила, че трябва да навакса с ученето, явила се на индивидуални изпити и взела тапия за средно образование. Била осенена и от идеята да се пробва в НАТФИЗ, защото всички ѝ повтаряли, че е много артистична. Пред строгата изпитна комисия Макавеева се явила с песен на японски език. Девойката обаче нямала музикален талант и щом заграчила първите строфи, журито веднага я прекъснало. Виждайки, че нещата не вървят добре, Снежана решила да покаже това, с което я е надарила природата. На шашнатата комисия заявила, че ще изпълни еротичен танц и закършила тялото си като стриптийзьорка на пилон. Накрая останала само по бельо, а изпитващите били възхитени. Без да се колебаят, дали високите си оценки. След десетина дни тя разбрала, че е приета в НАТФИЗ.

Досега Макавеева не е заявявала в прав текст, че е бисексуална, но интимните ѝ отношения с различни жени не са тайна в артистичните среди. Говори се, че блондинката е имала вземане-даване с Галя от балет "Сатен" и с няколко свои колежки. Най-популярната ѝ лесбийска връзка обаче е тази с Люси Дяковска.

Авантюрата на известната певица и актрисата продължила само няколко месеца. Запознати твърдят, че Макавеева била прекалено вятърничава за по-зрялата Люси, а и тогава още не била готова за сериозни отношения. След разлъката звездата от сериала "Под прикритие" отново се ориентирала към мъжете, но мачовците бързо ѝ омръзнали и пак "заплувала по левия бряг".

Говори се, че родителите на Макавеева са консервативни хора, майка ѝ е учителка по български език и литература. Звездата има и трима по-големи братя. Роднините ѝ били шокирани от разкрепостеното ѝ поведение, но се надявали, че тя ще се върне "в правия път". Приятелите ѝ пък смятали,  че излиза с жени от интерес към нестандартните изживявания.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).