Златка разкри кога вдига сватба с Карен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:49 / 13.01.2023
679
Златка Райкова и годеникът й Карен ще се врекат във вярност и ще вдигнат сватба до края на годината.

Блондинката, която празнува днес своя 37-и рожден ден, разкри пред "Телеграф“, че двамата с любимия й все още не са започнали организацията на събитието, защото чакат предстоящото раждане на своя първи наследник.

"Мислим за сватба още тази година, но мен ме е страх от организация, преди да родя. Искам да знам, че с мен и бебето всичко е наред“, разказа самата Златка.

Навръх личния си празник Златка си пожела това, което си пожелава всяка година - здраве на себе си и на най-близките си. Тази година ще добави още нещо към пожеланието си – да роди едно здраво момченце.

"Лично за себе си пожелавам винаги да съм в такава хармония със себе си, както напоследък“, сподели Злати и разкри, че ще отпразнува днешния ден по традиция с най-близките си.

"Ще прекарам рождения си ден на празнична вечеря с приятели и любимия мъж“, издаде носителката на титлата "Мис Плеймейт“. Блондинката не спира да повтаря колко е щастлива с половинката си и малкия Благойчо. Всички те очакват с нетърпение да уголемят броя на семейството. Засега те все още не са избрали име на бебето, тъй като всеки отстъпва на другия в избора. "Още се колебаем за името, но и двамата казваме "Каквото ти кажеш“. Ще стигнем до взаимно решение, разбира се“, разказа с усмивка Златка.

Златка Райкова разказа и какво й е донесла изминалата година.

"2022 година беше много разнообразна година за мен откъм преживявания и емоции. Отново научих много за себе си и не само, за близките си също“, сподели плеймейтката. За Коледа тя получи подарък на четири гуми от годеника си, като разкри за изненадата пред своите последователи в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. В краткото стори Злати благодари за отношението и любовта на Карен и издаде, че новото й возило е било декорирано с бели балони и любимите й цветя червени рози. Двамата обявиха публично връзката си миналата година, а преди няколко месеца се сгодиха. Мъжът предложи брак на любимата си романтично на гръцкия остров Миконос. Изненадата беше в луксозен хотел, декориран с балони, много рози, бижута на известна марка и, разбира се, пръстен. Райкова сподели снимка в Инстаграм за щастливата новина, като написа: "Казах ДА“. Под снимката заваляха стотици коментари и честитки за новото семейство от приятелите и феновете им. Карен е с арменски произход и е бивш тенисист. "Щастлива съм с него“, казва винаги влюбената блондинка.

Близо два месеца след годежа Райкова обяви официално, че двамата чакат бебе. Тя качи снимка с коремчето си от Малдивите и написа: "Бременна съм. Не бъдете тъжни за нас, беше планувано. Скоро ще бъдем четиричленно семейство“.

А по-късно влюбената двойка обяви и пола на бебето. На специално организирано събитие бъдещите мама и татко бяха поканили близки свои приятели. Всички разбраха за пола на бебето чрез балон, от който излетяха сини лентички. На въпроса ни как протича бременността й Златка разкри: "Бременността ми протича по същия начин както първата. Първите месеци ми беше доста зле, но сега всичко е наред. Дори качвам същите килограми. Сега сме добре и в очакване“.

Синът й Благойчо, който е дете от миналата й връзка с бившия футболист Благой Георгиев, ще влезе в ролята на батко и със сигурност ще учи мъника на детски пакости. Самият той е на 3 годинки, но Златка не е напълно сигурна, че бъдещият батко осъзнава мама какво има в коремчето си, но въпреки това много му се радва.

"Благойчо разбира, че ще има бебе, но не знам дали точно го осъзнава. Целува ми корема и го гали често“, разказа тя. Малкият Благой е на 3 години. На 1 октомври Злати и Карен отпразнуваха рождения му ден с приятели, други малки дечица и много интересна украса за мъниците. Подобно на много млади родители като Александра Богданска и Даниел Петканов Злати направи личен инстаграм профил на сина си. "Посетете профила на моето Бобче“, написа тогава майката на Благой Георгиев–младши. "Добре дошли в моя профил. Тук ще виждате мои снимки и клипове, които разказват за моето детство“, пишe в един от постовете на детето. Благойчо вече има 5831 последователи в профила си само за няколко месеца. Той следва само майка си и нейния годеник Карен.

Русата Златка често пътува на екзотични места и признава, че пътуванията са нейната страст. Последно беше на Малдивите с любимия си и разказа, че топлите страни я привличат повече, отколкото студените дестинации. Също сподели кое е мястото, което все още не е посетила, но мечтае за него: "Обичам топлите и екзотични места, всяко място със слънце и море ми харесва. Може би искам да видя и Бора Бора“. Златка рекламира много брандове, както и има свой такъв за дрехи. Но когато не работи и е почивка, тя се наслаждава на любимите си хобита. Въпреки напредналата бременност тя продължава да посещава фитнеса и да тренира усилено. Личи не само по снимките в залата, но и по формата, която тя поддържа.

"През свободното си време обичам да спортувам, както и да гледам сериали“, потвърди тя. Неведнъж Златка е споделяла във въпросниците, които пуска в инстаграм профила си, че е силен характер и трудно се огъва. Всичко освен децата и здравето й е маловажно за нея: "За мен трудност е нещо свързано с децата ми и здравето. С всичко останало се справям“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).