Знаете ли коя дама наследи трона на легендата на модата Наоми Кембъл?

Автор: Цвети Христова
Коментари (0)
11:52 / 28.04.2023
785
Наоми Кембъл е британски супер модел и актриса от ямайски произход. На подиума е от 15-годишна възраст. Тя е първата чернокожа жена която се появява на корицата на френското и английското списание "Вог“ и една от най-известните супермодели за всички времена. Тя е част от "Голямата петица“ - група от модели, достигнали огромна популярност през 90-те години на миналия век. Това са Сидни Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън, Татяна Патиц. 

Знаете ли обаче коя е дамата, която е готова да наследи на трона Наоми и да грабне короната. Sofia24.bg ще ви разкаже за Лаура Хариър, която е родена в Чикаго и вече стъпи здраво на върха, но не само в света на модата. През последното десетилетие тя е живяла в Ню Йорк, но вече има къща и в Лос Анджелис. 

Тя е известна от участието си във филмите “Spider-Man: Homecoming" и “BlacKkKlansman“, които я катапултираха от относителната неизвестност до световната слава. Лаура обаче има осезаемо присъствие и на модния подиум. Въпреки че гордо се идентифицира като черна, Хариър е всъщност бирасистка – баща й е афро-американец, а майка й е с полски и английски произход. 

“Чувствам се наистина свързана с двете страни на моето семейство", казва тя.

Да се занимава с мода никога не е била крайната й цел, но вече има с какво да се похвали. Хариър е модел за списания като Vogue, Cosmopolitan, Elle и Glamour. Освен това тя е модел на най-престижните модни къщи и козметични концерни. В крайна сметка обаче Лаура открива, че да е модел не я удовлетворява и започва да преследва актьорството, след като се появява в реклами и студентски филми. Тя учи актьорско майсторство в William Esper Studio, като завършва през 2015 година. 

"Това е най-трудното нещо, което някога съм правил, но и най-доброто ми решение, което съм взимала", казва тя. 

Оттогава двете кариери се преплитат. Модата е от основно значение за живота на Хариър, откакто е дете, което обяснява нейния изискан вкус в дрехите.  

“Винаги съм обичала да се обличам. Стилът не е формула за мен – това е инстинкт. Знам веднага дали искам нещо или не", добавя още младата дама.

Същото важи и за работата й като актриса. 

“Аз съм привлечена от роли, които засягат социалните проблеми и несправедливостите в света", казва Хариър. 

Преди време папараци засякоха красавицата в компанията на бившия на Дженифър Анистън - Джъстин Теру. Дълго време Лаура беше гадже на известния баскетболист на Голдън Стейт Уориърс в Националната баскетболна асоциация - Клей Александър Томпсън.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).