Знаков радиожурналист със смразяващо разкритие от миналото: От колата се разнесе нетърпима миризма, видя се женски крак!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:25 / 04.07.2022
858
"Живеех на улица "Гогол" - типична софийска улица за онова време, със зелените дървета, павираната настилка, с възможността да играем футбол, тъй като нямаше много коли.

И един ден на мястото, на което играехме - имаше широка входна врата за автомобили и беше удобна за футболна врата. Та точно там, където ритахме, паркира един червено-бял Москвич.

Пречеше ни. Продължи почти цял месец през юни. И в един момент от колата се разнесе невероятна нетърпима миризма. Една вечер един от по-големите приятели с една кука отвори вратата и имаше нещо завито в един дюшек. Оказа се, че е печка, но под седалката той видя женски крак", спомни си Петър Пунчев в предаването "Преди обед" по БТВ.

"Изтича до милиционера, който пазеше гръцкото посолство, и му каза, че в колата има убита жена. Той му отвърна: "Момченце, прибирай се вкъщи, не ме занимавай с глупости".

И малко по-късно отдолу беше дошла милицията и наистина намериха труп. Жената се казваше Роза, беше убита от съпруга си, а него го заловиха на югославската граница. Това не се забравя. В социализма такива новини нямаше. Вестник "Поглед" в една колонка от 10-12 реда описа случая", разказа радиожурналистът.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).