Зрелище! Вадиха джип за хиляди левове от морето до Варна!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
16:41 / 19.09.2016
1216
Джип Audi Q7, с варненска регистрация, потъна в морето край залива Болата и се наложи трактор да го вади. Екшънът се разиграл в неделя по обед. Рибарите от Варна влезли с лодката си да ловят паламуд, който се появява в Черно море за пръв път от 4 години насам. 

Уловът бил пребогат, но когато рибарите опитали с аудито да изтеглят на сушата колесара с лодката, джипът заседнал във водата.

Около три часа били правени неуспешни опита за измъкване на аудито, като в операцията се включили и други джипове. Наложило се да се търси по-тежка техника. На помощ се отзовал земеделец от съседното село Българево, който изтеглил джипа с трактор.

Джипът влезе към морето на неподходящо място, коментираха очевидци - точно по средата на плажа, където пясъкът е най-мек и затова е потънал. В дясната част на Болата има едно място, което е твърдо и по принцип колите минават оттам. Друг е въпросът защо шофьорът е решил да влиза във водата сред плажуващите в неделя хора, коментират още очевидци.

Всяка година на Болата има по два-три подобни случаи, твърдят местните хора от Българево.


Източник: Агенция "Монитор"

Виж коментарите (15)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).