Зуека се завръща! Води "Господари на ефира"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:41 / 04.12.2023
656
Най-звездният тандем в БГ шоубизнеса отново застана рамо до рамо в епизод на "Господари на ефира". Любимите водещи у нас минаха през куп препятствия и кариерни промени, но най-накрая двамата са заедно и публиката пощурява.

Екранната двойка работи в тандем от почти 2 десетилетия, но от няколко години актьорите са разделени. Преди близо 3 години талантите седнаха в стола на "Господарите" за последен път, след което Зуека окончателно се отказа от шоубизнеса. През 2021 г. Васил Василев обяви, че е заминал за Испания и че напуска телевизията. Там той се отдаде на изобразителното изкуство и често прави международни изложби.

Щастливата новина за събирането на Рачков и Зуека обявиха самите "Господари" в Инстаграм профила си, а обявлението им обра лайковете в нета за минути. "Ти защо замина за Испания, като живееш в интернет", с гръм откри епизода Димитър и разочарова феновете, че на мястото на Васко стои огромен екран, от който Зуека дистанционно води предаването, но химията между тях двамата си беше същата. Димитър Рачков не спря да целува любимия си приятел през цялото време, а накрая дори поля екрана с вода.

Тази година "Господари на ефира" отбеляза цели 20 години на екран, които отпразнува със специално подбрани видеа от най-добрите моменти в предаването, припомня "България Днес". Телевизионният фурор напомни на зрителите как са изглеждали младите водещи през далечната 2007 г. и какви щуротии са спретвали. Тази година те не спретнаха нищо, но фактът, че се появиха заедно в ефир, беше достатъчен на всичките им заклети почитатели. "Обичаме ви! Поздрави от мрачна Англия", написа далечен фен на предаването.

Рачков обаче не се отказа толкова лесно от телевизията. След всички опити с шоубизнеса като "Маскираният певец" и "Като две капки вода" бургазлията най-накрая поведе свое собствено шоу и блесна на екран.

В новия епизод дуото проследи цялата история около БФС и полицейското насилие по време на протестите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5437):
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).