Звезда от "Оркестър без име" стана на 76 и изигра 131-та си роля

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:32 / 26.09.2022
640
На 76 години станах и наскоро изиграх 131-ата си роля в киното. Това казва Павел Поппандов, който на 18 септември отпразнува събитието само с най-близките. Актьорът се снимал в лентата на Крис Захариев - "Един асансьор разстояние".

"В нея участвам заедно с Данчето Кузманова. Добре ни се получиха нещата, всъщност това е моята 131-ва роля", доволен е актьорът.

Той сподели, че да си дядо е най-хубавата любов, по-силна от тази към децата. Не съм си и представял това завладяващо чувство, което те обсебва, призна Павката.

"Оценявам, че Господ ми е дал толкова хубави хора около мен. Ето например имената на най-важните жени в живота ми започват с "Л". Първи са двете ми внучки - Линда и Лаура, на 11 и 7 години, в най-сладката и любознателна възраст. Името на дъщеря ми също започва с тази буква - Лили", признава актьорът пред "България Днес".

Поппандов от години вече не е бунтарят, който помним от миналото, но продължава да негодува, когато смята, че нещо е несправедливо. "Когато усетя, че нещо е изкривено - реагирам. Много често хабя нерви, ядосвам се сам вкъщи, сменям тв каналите и кипвам, когато гледам как ни заливат с лъжи политиците. Изобщо не им вярвам. Но иначе винаги съм готов да застана на страната на по-слабия и онеправдания", признава Павката.

"За кратък, малък период бях изпаднал и аз в паникатака от този коронавирус, който беше обхванал всичко живо. Вече съм ваксиниран, но и моето семейство го изживя", спомня си ужаса от пандемията. "Мисля, че при нас децата го донесоха от училище. Аз не се разболях, но постоянно държах връзка с джипито си. Дъщеря ми и зет ми обаче нямаха този късмет. През цялото време аз им пазарувах, оставях им пред вратата и дим да ме няма", казва звездата от "Оркестър без име".

Малко преди да настане пандемията, той участва и във филма "Пепел срещу слънцето", който вече кината излъчиха.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Венко с първи коментар след напускането на Слави Трифонов
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).