Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звезди се обявиха срещу побоя над дете в кв. "Лагера"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 07.01.2022Коментари (6)594
© Instagram
Родни знаменитости публично изразиха възмущението си от видеото с брутално и продължително насилие върху дете в столичния квартал "Лагера“, причинено от група негови връстници. Сред тях са поп-фолк певиците Андреа и Емануела и най-оборотната футболна половинка у нас - Николета Лозанова. Те се изказаха в социалните мрежи.

Най-много внимание привлече публикацията на Андреа, тъй като тя сподели за своя подобна травмираща случка от детството.

"Когато бях малка, може би в 5 клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта" си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи!“, гласи част от изповедта на певицата.

Според Андреа правосъдие няма, "има само сеир“.

Николета Лозанова и Емануела призоваха органите на реда да внесат справедливост.

"Не вируси и пандемии, а насилието, при това публично и очевадно, адмирирано от мнозина свидетели, е бича на нашето време! Потресена, ужасена и отвратена са слаби думи да опишат емоциите, които бушуват в мен след видяното. Може би от позицията на майка на момиче най-силно осъждам поведението на тази жалка съвременна "червена шапчица", която сериозно си проси да бъде изядена от "вълчо" - призовавам органите на реда да се самосезират, а медиите да не правят сензация от подобно социално падение! Тези твари никога няма да изплуват от дъното, не заслужават и свободата, с която злоупотребяват!“, отсече Лозанова.

"Страхотни“ родители имат тези побойници! Къде е Държавата? Институциите? Пак ли ще гледат безучастно? Тези, са потенциални престъпници, агресори, срам за човешките отношения! Срам е възпитанието им, срам са и родителите им!“, категорична е и изпълнителката на "Направо в коша“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.01.2022 г.
0
 
 
Кобра питай защо Любо Делев бил умрял от ревност, като Норман искал за гадже тайнта Принцеса заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, и искал да се бие с Норман заради тайнта Принцеса?
Aнонимен
на 10.01.2022 г.
0
 
 
Кобра разказах на тайната Принцеса заради която Дани Илиев Заряза Гери Никол, че Норман е луднал по нея, постоянно ме разпитва за нея, а тя падна от смях и пита какво му става? Питай го и ми кажи, а аз ще и кажа на нея. Адриан Миту нещо се сърдил на Норман заради принцесата, не иска да я давал на Норман та станало буря.
Aнонимен
на 10.01.2022 г.
0
 
 
Кобра тайната Принцеса заради която Дани Илиев заряза Гери Никол ме пита иска да и кажа дали Норман Парк е казвал на момчетата, че я иска за гадже и да я короняса за принцеса на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия хаха? Норман много я иска за гадже, а другите момчета казвали не тя е наша, а той казвал не сме съгласни да е твоя? Норман искал да и дойде на гости в София и тя се смеше. Принцесата пита Норман какво му става и да внимава, какво ще каже така му предай тя ми каза да ти кажа и се смеше хахах. Кобра Принцесата каза на Адриан Миту да кажеш, че напоследък не слуша и ще го даде за осиновяване при Веско, а той му е строг и Анди, ако иска при Дани, няма докато не почне да слуша хахаха.
Aнонимен
на 09.01.2022 г.
0
 
 
В интерес на истината преди 20-30 години, когато ходихме на училище имаше в пъти повече такива простотии, всеки ден даже, но нямаше телефони да се снима.
Aнонимен
на 09.01.2022 г.
-1
 
 
Тези деца са просто лош генетичен материал и да ги няма на никого няма да липсват това са просто грешки изтритите ги и не допускайте да се размножават
Aнонимен
на 08.01.2022 г.
+1
 
 
Да се замислим какво обществено възпитание получи поколението след 1989г. Кой бяха идолите: бандити, к*р..и пе***асти.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: