Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите вещаят семейни проблеми за две зодии
Автор: Екип Burgas24.bg 09:39 / 12.11.2019Коментари (0)2811
©
Хороскоп от Алена за днес, 12 ноември 

ОВЕН

На работното място се чувствате в своята върхова форма. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти, за които сте извикали майстори, но стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми и не спорете с партньора си.

ТЕЛЕЦ

Вашата активност ще окаже влияние на работата ви в този ден и ще ви издигне на нов професионален връх. Ще научите че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Всичко около вас се развива много бавно. Започнатото няма да е успешно. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите ви, защото нарушава вашите планове. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на курсове зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс.

РАК

Имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Четете внимателно и между редовете проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще ще поеме за времето на отсъствието ми домакинството и децата. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Отново ще срещнете затруднения. Ако сте заети с творческа професия денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

ДЕВА

Денят изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, за да получите висока оценка, похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи в този ден. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на партньора си, че го използвате.

ВЕЗНИ

Поставете началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешният ден при непредпазливост от ваша страна, са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение.

СКОРПИОН

Не пропускайте добрите възможности. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията. Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Потърсете ново поле за развитие и проявете такт и търпение. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако умишлено ви пречат. Следобед, след края на ралотния ден, имате право на отмора и се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Избегнете срещи със задгранични партньори. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал!

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано. Работете без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори и ще имате успех. След работа, ако закъснеете, защото имате неотложни задачи, се приберете у дома и си почивайте. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с вашия интимен партньор или съпруг.

РИБИ

Промените за деня са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им. Вечерта си почивайте или отидете на гости в приятели, които няма да ви занимават с грижите и проблемите си, за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: