Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездите вещаят успехи за няколко зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 11:18 / 16.02.2020Коментари (0)812
©
Дневен хороскоп за неделя, 16.02, изготвен от Светлана Тилкова-Алена.

ОВЕН


Денят е почивен и изисква преди всичко да се грижите за себе си и за успехите си. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят, но и не сте я проверили, за да имате нужните доказателства. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота, дори и ако на момента не ги осъзнавате. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения в почивния ден и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи в скоро време, а парите не са ви излишни. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията и знанията си. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало в почивния си ден. На работното място завършете започнатите задачи, заради които бавите началото на новите си проекти. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги. От вас зависят бъдещите ви успехи. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията.

РАК

Бъдете особено внимателни, ако в почивния ден сте зад волана. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия или глоби от пътната полиция, заради отказ да съобразите позволената скорост. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си до края на работния ден и след това да си почивате. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка.

ЛЪВ

Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи в този почивен ден. Завистта на вашите неприятели ви изнервя, въпреки че сте обръгнали вече на поведението им. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте дори и делово, ако трябва да сте зад волана! Ако се налага да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Възможен е конфликт с роднини, които в почивния ден са причина за притеснения в личният ви живот, заради опитите им непременно да съсипят брака ви или служебните ви успехи. Обмислете промените, които искате да наложите на вашето работното място. Анализирайте действията си. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

ВЕЗНИ

Трудностите преодолявате с лекота, ако и в почивния си ден не пропускате да анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си. Бъдете разумни и отговорни, без значение какво сте планирали за деня. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на късмета си. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, скъпи жени, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите.

СКОРПИОН

Очаквайте предложение за нова работа, но ви съветвам да не давате прибързано съгласието си при това в почивния ден и да не напускате до края на този месец сигурната си работа. През целия ден ви очакват блестящи изяви на работното място, но се пазете от разочарования в личен план, заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Семейните ви отношения се нормализират, мили жени. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Обстановката на работното място не е особено благоприятна заради прибързаните ви действия. Убеждават ви да се включите в рисковани начинания, а почивния ден е най-добрата възможност, ако сте седнали на чашка с приятели или обядвате с колеги. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от настойчивите до досада хора и се приберете у дома се отдайте на почивка. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

КОЗИРОГ

Успехът и добрите приходи в почивния ден са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си, защото сте способни сами да си навредите. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове, които няма да ви простят лесно дори градивната критика. Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели, ако сте заедно в този почивен ден. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги, но не напористо, а с умерен тон и добре подплатени с впечатляваща реална информация. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори и ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

РИБИ

Вашата щедрост ще доведе до финансови загуби, ако прекалите с прахосването на пари в почивния ден. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: