Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Звездните БГ сватби за 2023 г.
Автор: Екип Burgas24.bg 17:27 / 03.01.2023Коментари (0)1235
След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата 2023-а с очаквания да се превърне в годината на светските сватби.

През изминалите 12 месеца едни от най-популярните двойки у нас казаха официално "край" на връзките си и поеха в различна посока с нови партньори. С клетви този път любовта да е завинаги те прекрачват прага на годината с планове за годеж и бяла арка.

В публичното пространство изгряха и много нови светски двойки и ако следим признания за любов и вярност, то неминуемо намеренията са сериозни, пише "България Днес".

Сашо Кадиев се осмели на брак с Ивелина Чоева

Водещият на Би Ти Ви попада в класацията за предстоящите звездни сватби в последния момент. Навръх Бъдни вечер той подари годежен пръстен на приятелката си Ивелина Чоева, с което доказа, че този път намеренията му са сериозни. Кадиев нямаше брак с майката на дъщеря си и винаги е казвал, че е по-скоро против официалните клетви, затова и доскоро не изглеждаше сериозно да мине официално под венчило. Макар годежният пръстен да е факт, Кадиев побърза да уточни, че няма дата за сватба, с което се застрахова, че е възможно да не е в близките 12 месеца.

Златка Райкова този път под венчилото с Карен

Най-чаканата сватба. След драматичната раздяла на плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев двамата толкова бързо намериха нови партньори в живота си, че дори последователите им се объркаха от този любовен многоъгълник. Благо се ожени светкавично за красивата Полина, която срещна във фитнес залата, а Златка завъртя любовен роман с бившия тенисист Карен Хачатрян. В началото връзката на блондинката изглеждаше по-скоро като отмъщение, но тя бързо доказа, че вижда бъдеще в нея. Златка получи годежен пръстен, а малко след това показа бременно коремче. "Искам сватба и вече я планираме. Ще е голяма и ще се случи, след като се роди детето", признава плановете си за 2023 година Райкова.

Ще се оженят ли най-сетне Николета и Ники Михайлов?

Любовна история като от роман. Всички знаят множеството перипетии, през които преминаха секссимволът Николета Лозанова и вратарят Ники Михайлов, за да са заедно. Откакто преди години дадоха нов шанс на връзката си, двамата са неразделни. Живеят като истинско семейство с дъщерята на Николета от Валери Божинов. И все пак феновете им се надяват за официален брак и общ наследник.

Иво Карамански-Сано със сериозни намерения към Антоанет Пепе

След драматичната си любовна история, която двамата разкриха пред Мон Дьо, инфлуенсърката Антоанет Пепе и наследникът на покойния Иво Карамански официално са двойка. Въпреки разликата от 8 години в полза на Антоанет и трите й деца от двама мъже, двамата се кълнат, че са влюбени и щастливи. Искат още деца и голямо семейство. Затова е много вероятно Иво Карамански, който носи и фамилията на втория си баща Александър Сано, да докаже намеренията си с пръстен.

Златка Димитрова намери Господин X

След няколко публични връзки и драматични раздели бившата плеймейтка Златка Димитрова отново е обвързана. Този път тя пази в тайна новия си мъж. Появиха се слухове, че заради него тя се е върнала отново в София след няколко години в родния Бургас, получила е подарък нов апартамент и обещание за щастливо бъдеще. Дали този път Златка наистина е намерила нейния човек и докъде ще се развие връзката им, предстои да разберем.

Скандалната Моника Валериева чака пръстен от Меди

Скандални, провокативни, влюбени. Най-актуалният в момента фолкпевец Меди и силиконката Моника Валериева определено изненадаха с връзката си. Валериева дълги години бе в центъра на всевъзможни сексскандали. Преди години се превърна в причина за развода на Валери Божинов и Николета, след това развали годеж с тайнствен арабин, води дела с Люси Иларионов заради обида от негова страна, че е момиче на повикване. В крайна сметка се кротна при мургавия певец и двамата живеят заедно.

Анелия най-накрая влюбена

След години мълчание за личния си живот и нестихваща любовна драма с първия й съпруг Коко Динев Анелия най-накрая има официална нова връзка. С бизнесмена Любомир Захаринов са заедно повече от година, а чалга дивата е влюбена до уши.

"Наистина смятам, че открих своя човек", откровена е Анелия, а според близките й предстоящ годеж е само въпрос на време.

Цитиридис намерил "точния човек" в Боряна

Любовната връзка, за която "България Днес" първи писа, върви по мед и масло. Тв водещият Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева се показаха за първи път официално в навечерието на Нова година и разказаха забавни истории от личния си живот. Двамата се запознават покрай участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото на Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения преминават в лични. "Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", сподели преди време Цитиридис, с което за първи път разкри сериозните си намерения.

Ергенът Виктор спира да е ерген

Последната червена роза на ергена Виктор Стоянов отиде не при някоя от участничките в предаването на Би Ти Ви, а при официалната му приятелка Мария. Месеци наред докато по телевизията вървяха записите на риалити шоуто, а Виктор и Александра воюваха за сърцето му на екран, фитнес инструкторът пазеше дълбоко тайната - има си гадже. Двамата се запознават след снимките на "Ергенът". Мария Тарашманова е известен инфлуенсър и двамат изглеждат повече от щастливи заедно, а диамантеният пръстен ще е скоро на ръката на хубавицата, вярват техни приятели.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: