Звездните български братя и техните издънки

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
09:39 / 29.02.2020
8252
Редица български звезди неведнъж са били участници в криминални хроники заради скандалните изцепки на своите роднини. Най-пресният пример е поредната издънка на Явор Бахаров, който преди дни за четвърти път злепостави известния си брат Захари, попадайки в ареста. Припомняме, че навръх 3 март миналата година Явор бе задържан за побой над жена, после над случаен минувач, а на всичкото отгоре оказал яростна съпротива срещу полицейски служители, за което получи 9 месеца пробация.

През 2015 г. Бахаров-младши пък налетя на журналистката и бивша репортерка на предаването "Папараци“ Калина Паскалева, а през 2011-а беше арестуван за притежание на марихуана. Няколко месеца по-късно отново имаше разправии със служителите на реда, след като потроши безпричинно предното стъкло на джип в центъра на София.

Невъздържаното поведение на Бахаров-младши поставя въпроса – той актьор ли е, или се изживява като мутра. Непрестанните му изцепки вече стават застрашителни за бъдещето му, а най-лошото е, че петнят и безупречното име на брат му. Жалкото е, че напоследък актьорът от "Стъклен дом" и "Тилт" е известен повече с хулиганските си изяви, отколкото с професионалните. Дано Яворчо не е решил да пунтира някои известни холивудски лоши момчета. А те  понякога може да се държат предизвикателно и да прекаляват с някои субстанции, само че междувременно правят забележителни роли и са идоли на целия свят.

"Явор има талант, но е крайно време да порасне. Все пак не е дете, вече е на 34 години. Ако не може да се справи сам, да потърси професионална помощ от психолог или психоаналатик. И не може по-големият му брат вечно да му е опекун", коментират омерзени в арт гилдията.

Рекордьор в криминалните изцепки е братът на друга голяма звезда – Димитър Рачков. Петър Рачков неколкократно е бил клиент на Темида, като последното му провинение е от миналата година, когато той се призна за наркодилър пред бургаския съд и се размина с условна присъда от 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години за пласиране на дрога. Черната овца в семейството на обичания актьор е с множество криминални прояви, но до момента все успява да мине метър и да не припари до затвора.

Най-фрапиращият случай е от март 2017 г., когато Петър бе сгащен заедно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и пособия за производството й. При последвалия обиск в помпена станция в село Черни връх, където официално работи Рачков, беше открита и цяла нарколаборатория. Петър е хващан с фалшива валута, както и три пъти да шофира без книжка, но до момента винаги се разминава само с леки наказания. Пред съда самият той призна, че работи на минимална заплата и се обяви за социално слаб. Очевидно по-големият му брат, с когото непрекъснато са в конфликт, все пак го съжалява и плаща адвокатските му разходи.

В наркоскандал преди години бе забъркана и фамилията на Димитър Бербатов заради престъпните прояви на по-малкия му брат Асен. Припомняме, че през 2012 г. той бе изловен с кокаин в колата при рутинна проверка, като дрогата бе скрита в детското столче на новородения му син. Впоследствие братът на футболната звезда получи 1 година условна присъда и глоба от 2000 лева, а преди това бе глобен и с още 1000 лева за шофиране в нетрезво състояние. До ден днешен Митко не си е позволявал да коментира публично провалите на брат си, въпреки че Асен все още е безработен и е на негова издръжка. Говори се, че Димитър неколкократно вдигал ръце от него, но заради майка им Маргарита му прощавал.

През 2017 г. и Христо Стоичков бе "на пангара“ покрай скандалното поведение на малкия си брат Цанко. От години фамилията на футболната легенда е в открита война, а роднините на Камата периодично го обявяват за "персона нон грата“. Братът на Ицо, който неведнъж е споделял, че цял живот е в сянката му, ядоса Христо, след като бе тарашен от полицаи насред централен булевард в Пловдив, после натикан в бус и откаран за проверка за наркотици и алкохол. След случката Цанко обяви гръмко в медиите, че ще съди държавата за полицейски тормоз, но впоследствие се отказа от идеята, защото брат му побеснял, че за сетен път член на семейството го забърква в небивал скандал, пише още "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).