Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
bTV го закъса след "Шоуто на Слави"
Автор: Екип Burgas24.bg 23:29 / 13.10.2019Коментари (0)1243
©
Вечерният рейтинг на bTV рязко е затънал след края на "Шоуто на Слави". Макар че телевизията продължава да се хвали с добри резултати, се канела да сваля риалитито на психоложката Ани Владимирова, което тръгна на мястото на Дългия в четвъртък и петък, но било истински провал на фона на своя предшественик.

Още преди Нова година вместо "Истински истории" с водещ Ани Владимирова щяло да тръгне ново предаване, сочат клюките в тв средите. С работата по него бил натоварен Краси Ванков, на когото родният ефир дължи риалити сериала "София ден и нощ" и поредицата "Съдби на кръстопът".

Новото шоу щяло да бъде издържано в същия художествен стил като другите две – с аматьори вместо истински актьори, но тематиката щяла да е криминално-полицейска. Идеята била да представя реално случили се събития, в които имената на действащите лица са подменени, а самите образи се играят пред камерата от натуршчици. Точно такава е идеята в огромна част от епизодите на "Съдби на кръстопът", излъчвана по Нова тв, но там са включени не само криминални, а и всякакви други видове лични драми, пише "Уикенд".

Дни преди да се разчуе за идеята за свалянето на "Истински истории" от програмната схема, Би Ти Ви за пореден път се похвали, че е най-гледаната телевизия в страната. Медията представи рейтингите за септември, според които предаването на Ани Владимирова е осмо в Топ 10 на най-гледаните риалити и развлекателни програми. Специалисти обаче съзират нещо нередно в посочените данни. "Ако е толкова успешно, защо ще го сменят?", питат те. Твърди се, че сериалът на Нова тв "Пътят на честта", който се излъчва на гърба на "Истински истории", сериозно е ударил по рейтинга на конкуренцията. Смята се също, че подобен успех на продукцията не би бил възможен в конкуренция с "Шоуто на Слави", което дори шоу като "Господари на ефира" не успя да пребори.

"Дългия беше непоклатим! Ако беше останал в Би Ти Ви, в Нова сигурно нямаше да посмеят да пуснат бг сериал от 22 часа вечерта, защото никой нямаше да го гледа", убедени са много телевизионери. Показателно е, че за първи път от доста време в Топ 10, който по традиция е запазен на предаванията на Би Ти Ви, сега място намират цели три програми на конкуренцията – "Маскираният певец", "Откраднат живот" и "Игри на волята".

За разлика от "Истински истории", което се продуцира от шефовете на "Фермата" Иван Христов и Андрей Арнаудов, "Комиците и приятели", което тече на мястото на "Шоуто на Слави" от понеделник до сряда, е без забележка от страна на телевизията. На него се гледало като на златната кокошка в Би Ти Ви – рейтингът му е непоклатим, независимо в кой ден и от колко часа се излъчва.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: