30-годишен се изправя пред съда, хванаха го с трева и метамфетамин в Сливен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:38 / 16.05.2018
4443
Окръжна прокуратура – Сливен предаде на съд 30-годишния Тихомир И. Той е подсъдим за това, че на 24 декември 2017 г. в Сливен, при условията на опасен рецидив, сам и в съучастие с Богомил Б. без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества. Сам - метамфетамин на стойност 52 лв. и марихуана на стойност 2 лв. и в съучастие като съизвършител с Богомил Б. - метамфетамин на стойност 217 лв.

Тихомир И. е осъждан няколкократно за престъпления по същия член от НК. На горепосочената дата автомобилът, в който Тихомир И. и Богомил Б. се движили, бил спрян за проверка от полицейски служители. При извършената проверка Тихомир И. не представил документ за самоличност, последвала беседа, при която той признал, че пренася метамфетамин, който доброволно предал. Богомил Б. също предал доброволно намиращия се в него метамфетамин. Двамата били откарани в полицейски управление, където при личен обиск в Тихомир И. била открита и марихуана.

На Богомил Б. вече е наложено наказание "лишаване от свобода“ за срок от 1 г., като изтърпяването му е отложено с изпитателен срок от 3 г.

Окръжен съд – Сливен е насрочил заседанието си за 17.05.2018 г.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).