8-годишна бежанка пусна обява, че продава себе си за 45 448 долара

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:36 / 18.01.2017
1128
8-годишна бежанка реши да пусне обява, че продава себе си за 45 448 долара. Детето е от ливански произход и живее, заедно със семейството си, в германски град Льоне, съобщава Нова тв.

По неясна причина момиченцето публикувало своя снимка в приложение за продажба на стари и вече непотребни вещи "Shpock". Загрижен потребител се обадил в полицията, когато видял лицето му редом до обяви за стари колела, дрехи и мебели.

Полицията подозира, че детето само е решило да публикува обявата и само е определило твърде конкретната цена от 45 448 долара.

New York Post съобщава, че момиченцето и двете други деца на семейството - на 3 и на 12 години - били преместени временно от социалните служби, а всички устройства с достъп до интернет в дома били конфискувани преди на децата да им бъде позволено да се върнат.

Това се случва само месец, след като друг бежанец реши да продаде за 5000 евро в eBay едномесечното си бебе, а след това обясни, че само е искал да се пошегува.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).