Американец уринира на улица в "Максуда", полиция го спаси от местните

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:21 / 27.07.2018
3067
Дежурен състав на Районен съд  - Варна оправда 24-годишен американски гражданин, спрямо когото беше внесена полицейска преписка за извършена проява на дребно хулиганство. По отношение на 24-годишния турист има съставен акт за констатирана проява на дребно хулиганство, изразяваща се в уриниране по улица "Наум“ от квартал "Максуда“, в следобедните часове на 26 юли. Инцидентът се породил, след като местни младежи, при паркиране забелязали действията му, тръгнали заплашително към него, като започнали да крещят и да блъскат него и приятелката му. Цивилни полицаи забелязали конфликта и се намесили.

Съдът прие, че макар да има данни за морално укоримо поведение, в конкретния случай не е осъществено нарушение, визирано в Указа за борба с дребното хулиганство. По делото липсват данни младежът да е проявил демонстративно оскърбително отношение или да е целял съзнателно да наруши обществения ред.  В съдебна зала той благодари на служителите на реда за оказаното му съдействие за предотвратяване на евентуален по-сериозен конфликт.

Виж коментарите (6)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).