Андреа е кланата от нашенеца Денис в Англия!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:42 / 04.10.2019
8104
21-годишната Андреа, която бе намушкана от българския гражданин Денис Ердинч Бейтула в британското градче Уолсенд, е от Румъния. Тя и 3-месечният й син, който също е станал жертва на подивелия мъж, са настанени в болница. Бебето остава в критично състояние, лекарите се борят за живота му. 

Майката все още е в тежко състояние, но засега е будна и контактна. Жертвите са намерени около 14:15 часа местно време в сряда. 27-годишният български гражданин е задържан под стража. На 31 октомври той ще се изправи пред Нюкясълския съд.

Срещу него са повдигнати две обвинения за опит за убийство. В профила си в социалната мрежа Фейсбук Денис често качва снимки, на които е с младата румънка и не спира да й се обяснява в любов. Пак от социалната мрежа става ясно, че двамата са били женени. Какво го е накарало да превърти и да грабне ножа, все още не е известно...

Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Нови земетресения разклатиха Балканите
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища
Почина известен писател
Кристалина Георгиева: ЕС не бива да бърза да изоставя Възстановит...
Еврокомисията погна Meta


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).