Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Англичани питат за Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:35 / 18.05.2011Коментари (5)2356
©
От 11 май в най-големия и посещаван търговски център на град Лийдс (графство Западен Йоркшир) се провежда първото от поредицата интерактивни туристически изложения по програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА. Интересът на британските посетители към страната ни непрекъснато расте. Много от тях за първи път чуват за нея, но възможността да се запознаят на място с условията за туризъм и отдих ги настройва много позитивно и приятелски.

При изключителен интерес преминава презентирането на Община Бургас, която е сред първите, подкрепили програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА.

Българската експозиция е оформена с предоставени от Министерство на икономиката, енергетиката и туризма рекламно-информационни материали. Търговският център е посещаван дневно от около 60 000 души (за 7-те дни на изложението се очакват над 350 000 посетители).

Посетителите са в процес на планиране на ваканциите си и своевременната информация е много полезна. Представители на различни нации искат да се докоснат до България и нейните зебележителности. Впечатлението е, че тези, които са ни посещавали вече, познават само Слънчев бряг, Златни пясъци и Албена. Досега са пътували групово, но предпочитат сами да планират пътуванията в съответствие със собствените си интереси. Точно това им предлага програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА и презентирането на базата данни www.welcometobulgaria.info на интерактивното изложение. С голям интерес се посреща информацията за историческите и архитектурни обекти, за които тук се знае много малко. Семействата с малки деца предпочитат спокойни и сигурни места за отдих, а младите хора търсят курорти с обекти за развлечения и нови познанства.

Част от посетителите искат повече информация за мобилен туризъм - екскурзионни пътувания. Предпочитат да резервират нощувка със закуска и вечеря (НВ). Не липсват и критики - почивали вече България изразяват огорчение от храната при all inclusive. Имат желание преди да определят мястото за почивка, сами да изберат хотел за настаняването си и директно да направят резервациите. Интересуват се какви са директните полети до България, кои компании летят, как става трансферът летище - хотел.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
е*ати индианците....не знаели къде е БГ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Конфликт Израел-Газа
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: