Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бежанци, българи и румънци, били виновни за увеличението на кражбите в Берлин
Автор: Екип Burgas24.bg 12:38 / 23.01.2016Коментари (8)739
©
Увеличава се престъпността в Берлин. Само за последната година джебчийските кражби са нараснали почти двойно. По данни на полицията в много от случаите извършителите са мигранти.

Едно от местата, което привлича хиляди туристи в германската столица е "Чек пойнт Чарли". Оказва се, че това е и едно от местата, където значително са се увеличили кражбите, извършени от бежанци, твърдят от местната полицията.

Оказва се, че точно там, според данни на полицията, са се увеличили кражбите, извършени от бежанци.

Йозеф е един от пострадалите от подобни нападения. Неотдавна в централния квартал Кройцберг мъжът е нападнат от трима мигранти, които се опитват да му откраднат портфейла.

"От този джоб се опитаха да ми вземат парите. Бяха много агресивни, нападнаха ни", разказва пострдалият. Бяха трима мъже, като двама от тях със сигурност са от Африка... Третият, който е доста по- нисък, се опита да ми открадне парите, той изглеждаше като арабин или нещо подобно... Изглеждаха като престъпна банда", споделя Йозеф.

Банкерът се обажда в полицията, но до арест не се е стигнало.

Според данните на силите за сигурност в Берлин има почти двойно увеличение на джебчийствата.

"Ако разделим извършителите на техния произход можем да кажем, че тези престъпления се извършват от чужденци. Те са не само кандидати за убежище и мигранти. Говорим и за румънци, и българи", коментира Томас Нойендорф, говорител на полицията в Берлин.

В друг квартал на Берлин - Моабит, местните жители са много спокойни, въпреки значителното присъствие на бежанци. Местните хора разказват, че не се чувстват застрашени от бежанците.

Силите за сигурност са увеличили почти двойно служителите на реда в рисковите квартали, за да се справят с нарастващата престъпност.

Източник: bTV









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Българи и румънци или румънски и български цигани? Интересно - като са в чужбина са българи, като се приберат стават цигани...
+1
 
 
Ината на тези шваби е безграничен, все още държат на това че българи и румънци са им виновни. Най-напред, как пък не разбраха че тези българи не са българи, същото важи и за румънците. Това са хора с такива паспорти, те дори не говорят съответния език, говорят цигански и са цигани. Немците начело с канцлерката им да паднат от Луната където комфортно са се настанили и да разберат истината най-накрая. Защото май не бяха българи и румънци тези, които нападаха жените им на Нова година, нали?? И тези които изнасилиха 13 годишното русначе, и те не бяха българи и румънци!!!
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+3
 
 
Европейски гражданин с български паспорт не е равнозначно на българин,а това,че този т.нар. българин и името си на български не може да каже-това в Германия никого не интересува,нужни са изкупителни жертви,за да оправдаят грешната политика спрямо имигрантите.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Бюджет 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: