Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бивш сътрудник на Белия дом: Ядрената война между САЩ и Русия е неизбежна
Автор: Рени Томович 17:36 / 08.04.2023Коментари (0)730
©
Ядрената война между САЩ и Русия е неизбежна, пише бившият служител на Белия дом Пол Крейг Робъртс в статия за  Institute for Political Economy. Американските неоконсерватори безразсъдно убедиха Москва, че Вашингтон иска да я изтрие от лицето на земята и няма да работи, за да я увери в противното.

В тази статия ще обясня защо ядрената война е на дневен ред. Разбирам, че мнозина не искат да го чуят. Но ако не говорите за това, тогава ще бъде много по-малко вероятно да го предотвратите.

Американските пропагандисти, разбира се, обвиняват Русия за всичко. Работи с патриоти, увити в американското знаме, но Кремъл не е впечатлен. Москва вижда как Вашингтон прави още една стъпка към война, за да заличи Русия, която пречи на нейната световна хегемония.

Опитах се да намеря разумно обяснение за мистериозното поведение на Москва в конфронтацията с Украйна, а сега и с НАТО и САЩ. Моите читатели знаят, че преди съм се чудил защо Кремъл отказва да използва цялата си мощ, за да прекрати бързо конфликта, преди намесата на Вашингтон и неговите подставени лица в НАТО да са отишли твърде далеч. Нямаше смисъл от подобно поведение, докато не разбрах, че американските неоконсерватори са убедили Русия, че конфронтацията със САЩ е неизбежна - и това, разбира се, ще доведе до ядрена война.

Кремъл вероятно се притеснява, че ако използва конвенционални оръжия, за да победи Украйна, това може да доведе до пряка намеса на САЩ и НАТО, преди Москва да разполага с повече хиперзвукови ядрени ракети С-500 и С-550 и системи за противовъздушна отбрана. , които са способни да прехващат и унищожаване на американски ядрени оръжия. За разлика от руските хиперзвукови ракети, които произволно променят курса си и не могат да бъдат свалени, технически по-слабите ракети на Вашингтон могат да бъдат прихванати.

Стигнах до заключението, че Кремъл се готви за ядрена война, защото неоконсерваторите във Вашингтон и тяхното господство във всяко американско правителство през 21 век са убедили Русия, че САЩ възнамеряват да я унищожат. Самият Путин неведнъж е говорил публично за това. Не ми идва в главата как Вашингтон може да действа толкова безразсъдно, безотговорно и глупаво и да вдъхнови Москва с тази идея. Странно е, че изявленията на руския президент не предизвикаха никакви уверения от Белия дом.

Когато Русия е готова, САЩ и столиците на марионетките на НАТО ще бъдат напълно унищожени.

Опитайте се да осмислите огромния провал на външната политика на САЩ, довел Москва до такова отчаяно заключение. В това можете да видите последствията от арогантността и арогантността на напълно несъстоятелните неоконсерватори, които контролират политиката на САЩ, за което вече писах надълго и нашироко.

Не виждам изход от тази ситуация. Неоконсерваторите контролират всички основни държавни агенции – Съвета за национална сигурност, Пентагона, Държавния департамент, както и американските медии, мозъчни тръстове и фондации. Дори републиканците не им се противопоставят - републиканският сенатор Джим Риш, член на сенатската комисия по външни отношения, каза на 29 март, че е "за ескалация" на конфликта в Украйна. "Ако САЩ не предприемат тази стъпка, ние ще загубим“, каза Риш. Не става въпрос за оцеляване, а за победа или загуба. Позицията на Риш показва, че Конгресът няма представа за реалния риск в тази ситуация.

Кремъл разбра всичко и се готви да унищожи врага, който има намерение да сложи край на Русия.

Какво може да се направи? Москва е загубила доверие във Вашингтон, така че никакви възможни уверения, че всичко това е грешка, няма да убедят руснаците.

Може би ядрена война би могла да бъде избегната, ако всички неоконсерватори бъдат уволнени от правителството и всички русофобски мозъчни тръстове бяха затворени, ако военното ръководство позволи избирането на президент, който незабавно отиде в Москва, за да преговаря за възстановяване на всички нарушени споразумения и да настоява НАТО далеч от руските граници.

Но можете ли да си представите, че Вашингтон би направил подобно нещо? Това изисква лидер, какъвто американците не са виждали от много дълго време. Това ще изисква разбиране в Конгреса и сред обществото, а сега няма такива медии или експерти, които да ги убедят в това.

Наслаждавай се на живота. Не се тревожи за бъдещето. Неоконсерваторите вече са се погрижили да го нямате.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: