Бизнесдама разкри колко плащат богаташи за една нощ със скандалната руска балерина Анастасия Волочкова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:50 / 25.11.2017
8706
След скандала с изтеклите в мрежата голи снимки на известната руска балерина Анастасия Волочкова, сега тя е обвинена, че е взела пари от мъже за ескорт.

Бизнесдамата Олга Лейбман твърди, че вечер красавицата заработва по 15 хиляди долара. Тя дори казва, че я е запознал с някои от клиентите й, предават руски медии. "Аз се движа в определен кръг от хора.

Осем мои познати са били с нея. Тези мъже са ми приятели и не мога да кажа имената им, но това си я поръчват за ескорт ", каза Лейбман пред NTV. Бизнесдамата подчертава, че не говори за секс уверява, че под "нощ с Волочкова" има предвид просто ескорт.

"С фразата "ескорт услуги" искам да кажа, че това е модна тенденция, която осигурява придружителки за богати хора. Момичета, които да водят на театър, ресторант или дори на риболов. Те просто си купуват красив ескорт", подчертава Олга Лейбман.

По-рано Анастасия Волочкова заяви, че ще защити честта и достойнството си както е необходимо, след като нейни скандални снимки се появиха в интернет. Сега тя е подала молба до следствените органи да проверят твърденията на въпросната бизнесдама.


Виж коментарите (0)
Още новини от Международни новини:
Проблем със смартфоните на iPhone причини много главоболия 
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...
Нови земетресения разклатиха Балканите
Новото нормално явление: Съкращенията продължават, хората свикнах...
Огромна инвестиция даде тласък на едно от най-известните летища
Почина известен писател


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).