Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Брутално извращение на българин в Англия! Съдията към изнасилвача: Чакат те много години на топло!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:00 / 31.01.2019Коментари (6)2536
©
Изнасилвач от България, който завлякъл млада жена в тъмна уличка, бе признат за виновен за ужасяващата атака, след като нагло не се призна за виновен, въпреки купчината доказателства срещу него, пише TheScarboroughnews. 

19-годишният Митко Насков преследвал жената на улицата, преди да я хване, буквално да я вдигне от земята и да отнесе в ъгъла на алея край "Норт стрейт", Скарбъроу.  Във вторник, четвъртият ден от съдебния процес, журито определи Насков за виновен и по двете обвинения. Адвокатката на Насков Лора Ади поиска отлагане на присъдата преди присъдата за пробация и психиатричните доклади.  Съдията Саймън Хикси се съгласи на отлагането и да изчака психиатричния доклад "предвид възрастта на обвинения и изключително сериозния характер на нападението“. Той отбеляза също, че "бруталността на изнасилването“ все още е изключително рядко явление във Великобритания.

"Рядко е, съдът да чуе, че (жертва) е била атакувана и изнасилена (по този начин)", добави г-н Хикси. Съдът каза, че един от основните му съображения трябва да бъде дали Насков е заплаха за обществеността. Той каза на Насков:

"Наказанието може да бъде измерено само в години, защото това е било нападение срещу напълно невинна жена, която просто се е разхождала в центъра на Скарбъроу."  По време на процеса съдебните заседатели чуха как жената го молила да спре, но Насков й казал: "It’s ok“, преди да се опита да я изнасили за втори път. След това обаче избягал, като свалил ризата си, след като три жени чули виковете на жертвата за помощ и опитали да й помогнат. Една от жените преследвала Насков през центъра на града, но той изчезнал в нощта. Кадрите на охранителни камери го заснели, бягайки, гол до кръста, била ясно разпознаваема "голяма татуировка“, съобщава Блиц.

Полицията арестувала Насков в апартамента му на площад Павилион, Скарбъроу, около 15 часа по-късно и го прибрала за разпит. Но българинът отказал да сътрудничи и да отговаря на въпроси. Той също така отказал да се подложи на ДНК тест и да даде пръстови отпечатъци. Той бе обвинен в изнасилване и опит за изнасилване на жената, която била намерена в силен шок в алея до кръчмата "Черният лъв“. Болезнените кадри от изнасилването от охранителните камери бяха показани на съдебните заседатели, на които също бяха показани движенията на Насков в часовете и минутите, водещи до нападението около 3 часа сутринта на 12 август миналата година. Кадри от камерите, събрани от различни места в и около центъра на град Скарбъроу, показват мъж с многоцветни бермудни шорти, който върви зад жената, преди да ускори крачката си и в крайна сметка да побегне зад жертвата, която се прибира вкъщи след вечер с приятели.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Слънчарски
премахни филтъра

+3
 
 
Във Великобритания няма изнасилвания колкото в България няма пътни катастрофи. Всеки месец там най-малкото някоя църква ще се разпише с малтретиране и насилване на деца. Въобще да не се правят на цивилизовани. Англичаните винаги са били болни мозъци. Имат безброй случаи на канибализъм, жестоки убийства и изнасилвачи в миналото. Някои от най-жестоките серийни убийци са били и продължава да има в Англия. Да не говорим за звествата, които са извършвали навсякъде през колониалния период.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: