Българи в Норвегия: Дават отнетите от нас деца на гей двойки!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:43 / 22.03.2019
2438
Множество от децата, които се отнемат от Норвежката служба за закрила на детето, с името Берневерн, се дават на гей семейства. Това заявиха на среща в Осло двама представители на Отдела за децата и семейството в столицата на Норвегия, които се занимават с намиране, обучение и съвети  за приемни семейства в община Осло.

Срещата бе по инициатива на Българо-норвежкото дружество. Тя се проведе на адрес Munchs gate 5 B, 0165 Oslo. На нея пред множество българи, представителите на Норвежката служба представиха законите, по които спазват правилата.

Според тях в социалната детска служба изискванията за приемни семейство са: добро здраве, способност за работа екип, добри, стабилни доходи, чисто досие,    подходящо жилище и пр.

Те съобщиха, че в Норвегия има над 1 милион жители под 18-годишна възраст. От тях 1 1800 живеят в приемни семейства, като бройката се увеличава постоянно.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Крути мерки за нарушаване на правилата за шофиране в Гърция, може...
Крепост, която познаваме от популярно ТВ предаване с български уч...
Американското разузнаване смята, че Путин не е наредил Навални да...
Светът се тресе: Регистрирано е поредното мощно земетресение
15 българи са арестувани в Испания
Спасиха 130 кита бяха в Австралия


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).